omerkursunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
Bir tanıdığım varda hergun Snap skoru 100-110 puan arası artıyor tahmini kaç kişiyle eklidir ki böyle artıyordur bilen varmı?
Hergün 1 Snap atıyor sadece yani 5-6 kişiyle normalmi bu durumsnap attıkça snap aldıkça da artar 5.6 kişi düzenli kullanırsa normal
Hocam bahsettiğin kişi sevgilin galiba. Snap puanı günde 100-200 arası artıyorsa şüphelenebilirsin.Hergün 1 Snap atıyor sadece yani 5-6 kişiyle normalmi bu durum
Sevgilim değilde sevdiğim kızHocam bahsettiğin kişi sevgilin galiba. Snap puanı günde 100-200 arası artıyorsa şüphelenebilirsin.
Ondan dolayı değil zaten kendini atmıyo ki sadece kaç kişiyle eklidir tahmini merak ettimBir tarafını atmadı korkma.![]()
Biz de işin şakasındayız. Ekleme yaptım.Ondan dolayı değil zaten kendini atmıyo ki sadece kaç kişiyle eklidir tahmini merak ettim
Knk biraz fazla sosyal kız tipi tanımadığı kişiler eklersede konuşabilir dikkat et günde 1 foot atsa karşıdakilerde 1 tane atsa 15 20 kişi varBir tanıdığım varda hergun Snap skoru 100-110 puan arası artıyor tahmini kaç kişiyle eklidir ki böyle artıyordur bilen varmı?
Kendini sana atmıyor da olabilirOndan dolayı değil zaten kendini atmıyo ki sadece kaç kişiyle eklidir tahmini merak ettim
Her snap 1 puandır , yani 1 kişiye snap gönderince hem sen hem o 1 puan kazanıyor , o da sana 1 snap gönderince ikinizde kazanıyorsunuz yine. Büyük ihtimalle en az 40-50 kişi eklidir dediğiniz kişide.Bir tanıdığım varda hergun Snap skoru 100-110 puan arası artıyor tahmini kaç kişiyle eklidir ki böyle artıyordur bilen varmı?
Kendisi beni snapine çağırdı zaten ondan biliyorum kendini atmadığınıKnk biraz fazla sosyal kız tipi tanımadığı kişiler eklersede konuşabilir dikkat et günde 1 foot atsa karşıdakilerde 1 tane atsa 15 20 kişi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendini sana atmıyor da olabilir
Teşekkür ederim anladım umarım coğu kızdır ne diyimHer snap 1 puandır , yani 1 kişiye snap gönderince hem sen hem o 1 puan kazanıyor , o da sana 1 snap gönderince ikinizde kazanıyorsunuz yine. Büyük ihtimalle en az 40-50 kişi eklidir dediğiniz kişide.
Hiç zannetmiyorum üzgünüm.Kendisi beni snapine çağırdı zaten ondan biliyorum kendini atmadığını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim anladım umarım coğu kızdır ne diyim![]()
kızlarda yaygın kullanımı kaç tane yakın arkadaşı varsa ordan pay biçebilirsin 3.4 kere atıyorlar günde videolarda falan daha fazla puan artıyordu sanırsam karakter meselesi brom snap kullanıyor diye iyidir kötüdür sıkıntı olur denmezHocam bahsettiğin kişi sevgilin galiba. Snap puanı günde 100-200 arası artıyorsa şüphelenebilirsin.