Paket kaybı neden olur

Senin hattın fibermi 5 GHz üzerindenmi bağlanıyorsun

Anladım kablolu test olmadan kesin bir şey diyemem.
Oyuna girmeyecegim bir laptop var elimde ama kablo baglanmıyor ona. Hem zaten oyuna girsem bile o anı yakalamak zor. Anlık olup bitiyor. Ama oyundayken veya yaşındayken çok etki ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin hattın fibermi 5 GHz üzerindenmi bağlanıyorsun
VDSL 50 metre uzaklıktayım kutuya.

İnternet bağlanırken şu siyah kablolardan sıfırdan çektiler bina tesisatını. Türk Telekom ekipleri yaptı.
O zaman internet sağlayıcısındadır sorun. Aynısını 2 ay yaşadım neredeyse Türknet Gigafiber'de. Sorunu çözemedikleri için en son Linkedin'den daha yetkili kişilere yazdım ve sorunu çözdüler.

Anladım 2.4 ghz üzerindenmi bağlanıyorsun yoksa 5 GHz üzerindenmi.

Hocam nasıl bir değişiklik yaptınız? Kaynak verebilir misiniz ben de denemek istiyorum.
ben 2 3 yıl önce yapmıştım şu an o kaynağı arıyorum. bulduğum gibi paylaşıcam hocam muhtemelen sorununuz da çözülecektir bu sayede

Wifi isminde yazar genelde modemin marka modeli nedir tam olarak modem marka modeli yazar modemin arkasında kablosuzda normal ama dediğim gibi

Onu nerden öğrenebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bekliyorum.
bu videodakileri uygulayarak internetinize en uygun MTU değerini öğrenin, sonrasında modem arayüzüne girerek MTU değerinizi değiştirin.

Wifi isminde yazar genelde modemin marka modeli nedir tam olarak modem marka modeli yazar modemin arkasında kablosuzda normal ama dediğim gibi
Modem bu 2.4 sanırım ama ben oyun oynadığım ve yayın yaptığım bilgisayarda zaten kablolu şekilde kullanıyordum.

bu videodakileri uygulayarak internetinize en uygun MTU değerini öğrenin, sonrasında modem arayüzüne girerek MTU değerinizi değiştirin.
Teşekkürler. Bu sorunu çözer umarım 2 senedir saçma sapan dropları çekiyorum. Kablolu bağlantı yapabildiğim ilk anda denicem.

Bu arada kablolu kullanırkende bu sorun vardı değilmi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri