Oyuna girmeyecegim bir laptop var elimde ama kablo baglanmıyor ona. Hem zaten oyuna girsem bile o anı yakalamak zor. Anlık olup bitiyor. Ama oyundayken veya yaşındayken çok etki ediyor.Anladım kablolu test olmadan kesin bir şey diyemem.
VDSL 50 metre uzaklıktayım kutuya.Senin hattın fibermi 5 GHz üzerindenmi bağlanıyorsun
O zaman internet sağlayıcısındadır sorun. Aynısını 2 ay yaşadım neredeyse Türknet Gigafiber'de. Sorunu çözemedikleri için en son Linkedin'den daha yetkili kişilere yazdım ve sorunu çözdüler.İnternet bağlanırken şu siyah kablolardan sıfırdan çektiler bina tesisatını. Türk Telekom ekipleri yaptı.
Hocam nasıl bir değişiklik yaptınız? Kaynak verebilir misiniz ben de denemek istiyorum.heh hatırladım, MTU değerini değiştirdim.
ben 2 3 yıl önce yapmıştım şu an o kaynağı arıyorum. bulduğum gibi paylaşıcam hocam muhtemelen sorununuz da çözülecektir bu sayedeHocam nasıl bir değişiklik yaptınız? Kaynak verebilir misiniz ben de denemek istiyorum.
Onu nerden öğrenebilirim?Anladım 2.4 ghz üzerindenmi bağlanıyorsun yoksa 5 GHz üzerindenmi.
Teşekkür ederim bekliyorum.ben 2 3 yıl önce yapmıştım şu an o kaynağı arıyorum. bulduğum gibi paylaşıcam hocam muhtemelen sorununuz da çözülecektir bu sayede
Onu nerden öğrenebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bekliyorum.
Wifi isminde yazar genelde modemin marka modeli nedir tam olarak modem marka modeli yazar modemin arkasında kablosuzda normal ama dediğim gibi
Teşekkürler. Bu sorunu çözer umarım 2 senedir saçma sapan dropları çekiyorum. Kablolu bağlantı yapabildiğim ilk anda denicem.bu videodakileri uygulayarak internetinize en uygun MTU değerini öğrenin, sonrasında modem arayüzüne girerek MTU değerinizi değiştirin.