İncehesap İade Hakkında

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
12,396
Evet İncehesaptan kulaklık düştü diyelim, ben aldım kullandım ama memnun kalmadım iade edebilirmiyim?

Evet İncehesaptan kulaklık düştü diyelim, ben aldım kullandım ama memnun kalmadım iade edebilirmiyim?
Sanmıyorum alacaklarını. Kulak ve saça temas ettiği için geri almazlar bence.

Edersin ama ödemeyi 15-20 günde fln yapıyorlar :D Ben klavye mouse aldım klavyeden hafif memnun değildim ilk başta iade edecektim yazılanları görünce korkudan edemedim. Alacaksan iade etmeyeceksen al dostum.

İncehesap'ta iade ile uğraşacağına Deveye Hendek atlatmak daha kolay. :(
O kadar zor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edersin ama ödemeyi 15-20 günde fln yapıyorlar :D Ben klavye mouse aldım klavyeden hafif memnun değildim ilk başta iade edecektim yazılanları görünce korkudan edemedim. Alacaksan iade etmeyeceksen al dostum.
O zaman G332 düşecek yada bu fiyata daha iyisi

Garantiye ürün gönderdim ayın 23ünde, hala gelmedi p.tesi arayın diyorlar. 20 gün taahhüt verdiler birde. 😁
O zaman kulaklık düşünce alınır mı diye vs. konu açıcam HS 34 vardı gönlümde ama mic sıkıntılıymış

O kadar zor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman G332 düşecek yada bu fiyata daha iyisi

Evet zor. Bir dediği diğeriyle tutmuyor. İade alıcaz diyip. Ürünü geri gönderiyorlar.

Bunlar bire bir farklı yerlerde gördüğüm konular.

Evet zor. Bir dediği diğeriyle tutmuyor. İade alıcaz diyip. Ürünü geri gönderiyorlar.

Bunlar bire bir farklı yerlerde gördüğüm konular.
Corsair HS 35 mic sıkıntılıymış doğrumu

O zaman kulaklık düşünce alınır mı diye vs. konu açıcam HS 34 vardı gönlümde ama mic sıkıntılıymış
Yani öyle yapmanız daha mantıklı, çünkü hijyen vs. bahane edip geri almazlar kullanılmış kulaklığı. Eğer bozuk vs. değilse.

Geri