Ghost touch problemleri ortaya çıkan bir telefon. O bütçeye realme 6 almanızı öneririm.Merhaba mi 9t hala alınır mı arada fıyatı 3100 civarına düşüyo. Eskiden en ucuz fiyatı 2400 TL idi.
Realme 6'nın 90 HZ tazeleme hızı hariç ne gibi bir artısı var peki?Ghost touch problemleri ortaya çıkan bir telefon. O bütçeye realme 6 almanızı öneririm.
Hayır, çok nadir olan bir şey bu abartılmış sadece.sizde ghost touch problemi var mı
bende yoksizde ghost touch problemi var mı
Yazılım, Sade arayüz, Ram, 90hz, (verimlilik dışında) performans, güncellik(Android 10 ile geldi) , 4300 mAh batarya, 30w hızlı şarj, (uzun ömürlülük) yandan parmak izi okuyucu, hafıza kartı desteği... yeterlidir umarımRealme 6'nın 90 HZ tazeleme hızı hariç ne gibi bir artısı var peki?
e ben zaten Android 10 ile kullanıyorum haftalardır, bence göz kırpma yollayacağına cihaz hakkında iyi bir bilgiye sahip ol.Yazılım, Sade arayüz, Ram, 90hz, (verimlilik dışında) performans, güncellik(Android 10 ile geldi) , 4300 mAh batarya, 30w hızlı şarj, (uzun ömürlülük) yandan parmak izi okuyucu, hafıza kartı desteği... yeterlidir umarım![]()
hafta değil aylar oldu 10 geleli. (baktım 7 ay olacak nerdeyse.e ben zaten Android 10 ile kullanıyorum haftalardır, bence göz kırpma yollayacağına cihaz hakkında iyi bir bilgiye sahip ol.