- Reaksiyon skoru
- 5
Aksiyonlu demesen bir oyun önerirdim de aksiyonlu bilmiyorumMerhaba sevgili hocalarım bana 2 GB'den fazla olmayan aksiyonlu,can sıkıntısı giderecek,kaliteli bir oyun önerir misiniz? Ama zombi falan olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@The|Boss Hocam zombi oyunları çok sıkıcı ondan istemiyorum.
Aksiyonlu olmasada olur hocam yeter ki biri oyun önersin saydım 10 tane oyun indirdim hepsi çok sıkıcıAksiyonlu demesen bir oyun önerirdim de aksiyonlu bilmiyorum![]()
Valheim, superhot, cs1.6, northgardMerhaba sevgili hocalarım bana 2 GB'den fazla olmayan aksiyonlu,can sıkıntısı giderecek,kaliteli bir oyun önerir misiniz? Ama zombi falan olmasın.
2 gb ne olmMerhaba sevgili hocalarım bana 2 GB'den fazla olmayan aksiyonlu,can sıkıntısı giderecek,kaliteli bir oyun önerir misiniz? Ama zombi falan olmasın.
Hocam mobil oyunlar adı altında konu açtım.2 gb ne olm
Hocam mobil oyunlar adı altında açtım...Don't Starve, baktım Steam'de 500 MB diyor, şu an kurulu değil tam bilmiyorum.
Tamam Pocket Edition olarak mobilde de var, aynısı. Boyutu ne kadar bilmiyorum.Hocam mobil oyunlar adı altında konu açtım.
Hocam mobil oyunlar adı altında açtım...
Sağolun hocam.Tamam Pocket Edition olarak mobilde de var, aynısı. Boyutu ne kadar bilmiyorum.
dead cell oynayabilirsin
Rica ederim hocamSağolun hocam.