felixpatron
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
sahne tasarımı amaçlı nazi bayrağı duvar halısı gibi bir şey satın almak istiyorum bir kaç site buldum ama güvenilir mi bilmiyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba
Ulan okumanız yazmanızda mı yok adam oraya sahne tasarımı yazmış.nazi sempatizanimisin?
sahne tasarımı amaçlı nazi bayrağı duvar halısı gibi bir şey satın almak istiyorum bir kaç site buldum ama güvenilir mi bilmiyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba
sempatizanligi degistirmiyor sahne olmasiUlan okumanız yazmanızda mı yok adam oraya sahne tasarımı yazmış.
hayır değilim orada yazdığım gibi sahne tasarımı olarak kullanıcam parodi gibi düşünebilirsinnazi sempatizanimisin?
bu siteden satın aldığın bir şey oldu mu ve memnun musun![]()
Kaşe siparişi ve Kaşe yapımı | Hediyelik Eşya Online Tasarla
Sevdiklerinizi mutlu edecek yaratıcı ve farklı hediye fikirleri, birbirinden farklı kişiye özel hediyeler ve en güzel hediyelik eşyalar hızlı kargo seçeneği.www.baskiyap.com
bir şey almadım ama yakın zamanda buradan tablo yaptırmayı düşünüyorum. İnstagram hesaplarına bakabilirsin dolandırıcıya benzemiyor.hayır değilim orada yazdığım gibi sahne tasarımı olarak kullanıcam parodi gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu siteden satın aldığın bir şey oldu mu ve memnun musun
benim bayrak satın almak için biraz vaktim var 1-2 hafta içinde satın alırsan geri dönüş sağlar mısın?bir şey almadım ama yakın zamanda buradan tablo yaptırmayı düşünüyorum. İnstagram hesaplarına bakabilirsin dolandırıcıya benzemiyor.
hocam 1 aya kadar almam muhtemelen. Sınavlar var bayrama gidecem evde olmadığım için yakın zamanda almam zor.benim bayrak satın almak için biraz vaktim var 1-2 hafta içinde satın alırsan geri dönüş sağlar mısın?
diyelim ki ben nazi sempatizanıyım eee ne oldu şimdi?sempatizanligi degistirmiyor sahne olmasi
Mod ironi yapmış knk, önceki konuyu hoplatmak derken nazi leri kast etmiş sanırsam. Normalde konuyla alakasız mesajdan ban yiyebilirsin adam ciddi bir soru sormuş hadi 1 kere geyiğini yapmışlar da seninki konuyu saptırmak benceAl knk bunun da sesini AI ile modelle uyurken falan kendine ninni de söyletirsin
Adamlar konuyu hortlatıyor benim sayfama düştüğü için ben mesaj atıyorum sonra bana 1 ceza puanı ekliyorsunuz bu nasıl iş aga?