Nazi bayrağı satın almak istiyorum

nazi sempatizanimisin?
hayır değilim orada yazdığım gibi sahne tasarımı olarak kullanıcam parodi gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu siteden satın aldığın bir şey oldu mu ve memnun musun

hayır değilim orada yazdığım gibi sahne tasarımı olarak kullanıcam parodi gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu siteden satın aldığın bir şey oldu mu ve memnun musun
bir şey almadım ama yakın zamanda buradan tablo yaptırmayı düşünüyorum. İnstagram hesaplarına bakabilirsin dolandırıcıya benzemiyor.

bir şey almadım ama yakın zamanda buradan tablo yaptırmayı düşünüyorum. İnstagram hesaplarına bakabilirsin dolandırıcıya benzemiyor.
benim bayrak satın almak için biraz vaktim var 1-2 hafta içinde satın alırsan geri dönüş sağlar mısın?

benim bayrak satın almak için biraz vaktim var 1-2 hafta içinde satın alırsan geri dönüş sağlar mısın?
hocam 1 aya kadar almam muhtemelen. Sınavlar var bayrama gidecem evde olmadığım için yakın zamanda almam zor.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Al knk bunun da sesini AI ile modelle uyurken falan kendine ninni de söyletirsin

Adamlar konuyu hortlatıyor benim sayfama düştüğü için ben mesaj atıyorum sonra bana 1 ceza puanı ekliyorsunuz bu nasıl iş aga?

Son düzenleme:
Al knk bunun da sesini AI ile modelle uyurken falan kendine ninni de söyletirsin

Adamlar konuyu hortlatıyor benim sayfama düştüğü için ben mesaj atıyorum sonra bana 1 ceza puanı ekliyorsunuz bu nasıl iş aga?
Mod ironi yapmış knk, önceki konuyu hoplatmak derken nazi leri kast etmiş sanırsam. Normalde konuyla alakasız mesajdan ban yiyebilirsin adam ciddi bir soru sormuş hadi 1 kere geyiğini yapmışlar da seninki konuyu saptırmak bence

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri