beyaz hacker
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
merhaba arkadaşlar Counter-Strike Global Offensive kalktımı acaba bazı kişilerde varmı yoksa
bi yt kanalında görmüşütüm videoda 2 ay önce diye hatırlıyorum ama cs 1tamamen sunucuları kapandı kardeşim
steamın betasından seçip girebiliyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam sadece botlarla girebiliyorsun sunucular yok diye biliyorumbi yt kanalında görmüşütüm videoda 2 ay önce diye hatırlıyorum ama cs 1
csgo biteli baya oldu artık cs2 ile devam ediyormerhaba arkadaşlar Counter-Strike Global Offensive kalktımı acaba bazı kişilerde varmı yoksa
hocam acaba nasıl yapılır biliyormusunuz?steamın betasından seçip girebiliyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam sadece botlarla girebiliyorsun sunucular yok diye biliyorum
cvapladığınız için teşeekkürlerhocam acaba nasıl yapılır biliyormusunuz?
inan bilmiyorum ama youtubede vardır bencehocam acaba nasıl yapılır biliyormusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cvapladığınız için teşeekkürler
kendi başına açabiliyorsunbi yt kanalında görmüşütüm videoda 2 ay önce diye hatırlıyorum ama cs 1
hayla steamdan indirip oynayabilirsin ama botlarlamerhaba arkadaşlar Counter-Strike Global Offensive kalktımı acaba bazı kişilerde varmı yoksa
botlarla oynarım sorun değil çözümü arkadaş paylaştı saolsunhayla steamdan indirip oynayabilirsin ama botlarla
peki kendim arkadaşlarımla oynayabilirmiyim?botlarla oynarım sorun değil çözümü arkadaş paylaştı saolsun