0 sıfır s23 al yenilenmiş ürün alıp 1 yıl sonra bozulacağına sıfır s23 alırım daha iyi marka takıntılığına inanın hiç gerek yok s23 alınYenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
Genede s23 iphone 11den sonra sıradaki güncelleme desteği kesilecek telefon ip 12 ip düşünüyorsanız 13 serisi altı alınmaz.Peki 0 iphone 12 alabilcek bütçemde mevcut genede s23mü?
S23Yenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
tüm telefonlarımı şu ana kadar apple tercih ettim ama bu sorunun cevabı kesinlikle 0 S23 hocam. tertemiz cihaz, 0 alın keyfinize bakın.Yenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
Hocam peki 0 iphone 12 nasıldır? önceden hiç iphone kullanmadım 1 defa olsa bile kullanmak isterimtüm telefonlarımı şu ana kadar tercih ettim ama bu sorunun cevabı kesinlikle 0 S23 hocam. tertemiz cihaz, 0 alın keyfinize bakın.
senin iphone hevesin var belli ki. madem öyle al o halde. sonrasını sonra düşünürsün. en azından yarın ölürsen iphone kullandım diyebilirsin.Hocam peki 0 iphone 12 nasıldır? önceden hiç iphone kullanmadım 1 defa olsa bile kullanmak isterim