Sametcan Türk
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
bilmiyorum knk bende olmuştu sende ne sıkıntı var anlamadımAlıntıyı görüntüle bu kısım dğpru gibi şuan önümde 4 fiziksel kart var 6 tanede sanal var hepsini denedim olmadı
bilmiyorum knk bende olmuştu sende ne sıkıntı var anlamadımAlıntıyı görüntüle bu kısım dğpru gibi şuan önümde 4 fiziksel kart var 6 tanede sanal var hepsini denedim olmadı
Hocam bende sizin gibi yeni hesap açıp bölgeyi amerika yaptım vpn de açıp new yorka bağlandım ama bildirim falan gelmedi. Bu arada ben geforce experience ye baktım bildirim gelmişmi gelmemismi diye, baska biryere mi gelecekti ?reis önce kendime bir tane yeni xbox hesabı açtım bölgeyi felan amerika seçtim. ondan sonra vpn açıp geforce experience girdim zaten bildirim gelmiş ordan kodu al kısmından beni microsoft store sayafına yönlendirdi işte yeni açtığım hesabı girdim sonra ödeme yöntemini ben enpara sanal kart kullandım sonra onayladı
Geforce Experiance veya Nvida App beta ya geliyormuş bende ikisinde de gözükmüyor alan oyun indirmeye gidiyor herhâlde hocam kimse cevap yazmadığına göreHocam bende sizin gibi yeni hesap açıp bölgeyi amerika yaptım vpn de açıp new yorka bağlandım ama bildirim falan gelmedi. Bu arada ben geforce experience ye baktım bildirim gelmişmi gelmemismi diye, baska biryere mi gelecekti ?
Halledebildiniz mi sorunu?Ödüler kısmında bir şey çıkmadı bende
Yok çözebilen banada etiket atsınGeforce Experiance veya Nvida App beta ya geliyormuş bende ikisinde de gözükmüyor alan oyun indirmeye gidiyor herhâlde hocam kimse cevap yazmadığına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Halledebildiniz mi sorunu?
Kanka adres ve akrt bilgilerini girdiğin sırada vpn açık ise onu kapatıp girmeyi dener misin. Benim o şekilde oldu.her şey tamam şu hatayı alıyorum 50.ye denemem Alıntıyı görüntüle bu hata ile karşılaşan var mı?
Denedim olmuyor hala daha aynı hatayı veriyor. Kullandığın adresi yazar mısın?Kanka adres ve akrt bilgilerini girdiğin sırada vpn açık ise onu kapatıp girmeyi dener misin. Benim o şekilde oldu.
Son gün alma ne zaman peki reis?Pc için geçerli.