Çünkü mağaza ilanı, yine aynı cevabı almak durumunda kaldınparam güvende açık değil
Mağaza ilanları param guvende açmıyor genelde, satıcı için riskli çünkü ben bile açmak istemiyorum.mağaza olunca ne oluyo
Parayı yollican adresini vercen yaniee nasıl alcam yani
anlaşamadık o adamladün 12 ye sıfır kapalı kutu alıyodun onu alsana direkt ne miningli kartla uğraşıyosun
aldığı ekran kartı daha önce kutusu açık gelmiş geri yollamış sıfırını bekliyomuşdün 12 ye sıfır kapalı kutu alıyodun onu alsana direkt ne miningli kartla uğraşıyosun
Bunlar çok pahalı otobüsle istanbula gitsen 2700 TL tutmaz zatenanlaşamadık o adamla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sapphire-nitro-amd-rx-6800xt-1172931399/detay bu var bu nasıl
aldığı ekran kartı daha önce kutusu açık gelmiş geri yollamış sıfırını bekliyomuş
290 tl falan bilet gidiş geliş 580 tl adamın dükkanı bulmak falan var. Taksiye binsen kazıklar otobüse binsen orda kaç tl bilmiyom 200 tl de otobüs falan filan de 200 de yeme içme sen düz 1000 tl de evet tutmuyomuş. ama belki pazarlık yaparBunlar çok pahalı otobüsle istanbula gitsen 2700 TL tutmaz zaten
Mağazanın referanslarını falan sor seni dolandıracaklarını sanmıyorum. Biletler 290 oldu mu ya ben 240' a gittim geldim290 TL falan bilet gidiş geliş 580 TL adamın dükkanı bulmak falan var. Taksiye binsen kazıklar otobüse binsen orda kaç TL bilmiyom 200 TL de otobüs falan filan de 200 de yeme içme sen düz 1000 TL de evet tutmuyomuş. ama belki pazarlık yapar
Amd kartlara bulaşma.bunun yerine pekİ RX 6800 XT alınır mı
bende korkuyom zaten geçmişte iyi şeyler yaşamadımAmd kartlara bulaşma.
oldu malesef 240 a da varda çok konforsuzMağazanın referanslarını falan sor seni dolandıracaklarını sanmıyorum. Biletler 290 oldu mu ya ben 240' a gittim geldim
sadece gidiş 240 yanibende korkuyom zaten geçmişte iyi şeyler yaşamadım
oldu malesef 240 a da varda çok konforsuz