Yardım 1 AY MİNİNG YAPILMIŞ RTX 3070 Tİ ALINIR MI ?

dün 12 ye sıfır kapalı kutu alıyodun onu alsana direkt ne miningli kartla uğraşıyosun

dün 12 ye sıfır kapalı kutu alıyodun onu alsana direkt ne miningli kartla uğraşıyosun
anlaşamadık o adamla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sapphire-nitro-amd-rx-6800xt-1172931399/detay bu var bu nasıl

aldığı ekran kartı daha önce kutusu açık gelmiş geri yollamış sıfırını bekliyomuş

Bunlar çok pahalı otobüsle istanbula gitsen 2700 TL tutmaz zaten
290 tl falan bilet gidiş geliş 580 tl adamın dükkanı bulmak falan var. Taksiye binsen kazıklar otobüse binsen orda kaç tl bilmiyom 200 tl de otobüs falan filan de 200 de yeme içme sen düz 1000 tl de evet tutmuyomuş. ama belki pazarlık yapar

290 TL falan bilet gidiş geliş 580 TL adamın dükkanı bulmak falan var. Taksiye binsen kazıklar otobüse binsen orda kaç TL bilmiyom 200 TL de otobüs falan filan de 200 de yeme içme sen düz 1000 TL de evet tutmuyomuş. ama belki pazarlık yapar
Mağazanın referanslarını falan sor seni dolandıracaklarını sanmıyorum. Biletler 290 oldu mu ya ben 240' a gittim geldim

Amd kartlara bulaşma.
bende korkuyom zaten geçmişte iyi şeyler yaşamadım

Mağazanın referanslarını falan sor seni dolandıracaklarını sanmıyorum. Biletler 290 oldu mu ya ben 240' a gittim geldim
oldu malesef 240 a da varda çok konforsuz

bende korkuyom zaten geçmişte iyi şeyler yaşamadım

oldu malesef 240 a da varda çok konforsuz
sadece gidiş 240 yani

Geri