Daha fazla vram+biraz daha iyi ham perf.+daha az güç çekimi iledüz 6800 3070 ti den iyi mi
Gpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma.vidaları kaybettim vs demiş alınır mı
deniyelim biGpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma.
Adam dürüst. Açık açık mining yaptım diyor. Böyle insanlar pazarlığa da açık olur.
tamam hocam anladımHayır. Benim bahsettiğim RX 7600 değil. RX 6800 ya da RX 6800 XT'ye bakacaksınız. @Connex.
knk eskı kartım 5k teklif geldi de banayenı diye site varmıs oraya yukle alayım diyor cw var soyledım ama sonra geri gondermesin bu site işleyişi nasılHayır. Benim bahsettiğim RX 7600 değil. RX 6800 ya da RX 6800 XT'ye bakacaksınız. @Connex.
7 olur dedi hocamGpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma.
Adam dürüst. Açık açık mining yaptım diyor. Böyle insanlar pazarlığa da açık olur.
o da var ama bana göre faturalı olması iyi tabii son karar sizin.hocam arada 3 oynuyor ya
Bu arada ilana dikkatli baktım kayıp vida en köşedeymiş.Sorun yaratmaz. Eğer bir çapanoglu yoksa gayet güzel 7k'ya.7 olur dedi hocam
Banayeni shb'den çok daha iyi. Akakçe güvenilirliği altında. Zaten sana teklif veren de güvenli olduğu için orada koymanı söylemiş.tamam hocam anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk eskı kartım 5k teklif geldi de banayenı diye site varmıs oraya yukle alayım diyor cw var soyledım ama sonra geri gondermesin bu site işleyişi nasıl