Yardım İkinci el yurtdışı Zotac RTX 3070 Ti alınır mı?

vidaları kaybettim vs demiş alınır mı
Gpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma.
Adam dürüst. Açık açık mining yaptım diyor. Böyle insanlar pazarlığa da açık olur.

Gpu die üstündeki 4 vidadan biri eksikse sıkıntı ama bulunduğun muhitte bilgisayar tamircisi varsa bu vidalardan çok olur onlarda çıkma.
Adam dürüst. Açık açık mining yaptım diyor. Böyle insanlar pazarlığa da açık olur.
deniyelim bi

Hayır. Benim bahsettiğim RX 7600 değil. RX 6800 ya da RX 6800 XT'ye bakacaksınız. @Connex.

Hayır. Benim bahsettiğim RX 7600 değil. RX 6800 ya da RX 6800 XT'ye bakacaksınız. @Connex.
tamam hocam anladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk eskı kartım 5k teklif geldi de banayenı diye site varmıs oraya yukle alayım diyor cw var soyledım ama sonra geri gondermesin bu site işleyişi nasıl

O site hakkında yeni konu açmanız daha doğru olacaktır.

7 olur dedi hocam

7 olur dedi hocam
Bu arada ilana dikkatli baktım kayıp vida en köşedeymiş.Sorun yaratmaz. Eğer bir çapanoglu yoksa gayet güzel 7k'ya.

tamam hocam anladım

knk eskı kartım 5k teklif geldi de banayenı diye site varmıs oraya yukle alayım diyor cw var soyledım ama sonra geri gondermesin bu site işleyişi nasıl
Banayeni shb'den çok daha iyi. Akakçe güvenilirliği altında. Zaten sana teklif veren de güvenli olduğu için orada koymanı söylemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,536
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri