HANGİ EKRAN KARTI DAHA İYİ ACİLL

Xenz

80+
Reaksiyon skoru
0
GALAX GEFORCE RTX 4060 Tİ MI YOKSA GİGABYTE RADEON RX 7700 XT GAMING OC EDİTİON MI???

Youtube testlerini izleyebilirsiniz. Donanım arşivinin yakın sayılabilecek bir zamanda çektiği bir video var. Ordan 7700xt nin ezici galibiyetini görebilirsiniz

Rx7700 xt daha iyi ama ben her zaman nvida derim

GALAX GEFORCE RTX 4060 Tİ MI YOKSA GİGABYTE RADEON RX 7700 XT GAMING OC EDİTİON MI???

RX 7700XT - RTX 3080 gücünde bir karttır.
RTX 3080 de RTX 4070 gücünde bir karttır.
RX 7700XT alınabilir diye düşünüyorum.
Ancak Nvidia teknolojisinden mahrum kalıyorsunuz bu noktada.

Youtube testlerini izleyebilirsiniz. Donanım arşivinin yakın sayılabilecek bir zamanda çektiği bir video var. Ordan 7700xt nin ezici galibiyetini görebilirsiniz
Ya şimdi 7700 bana göre kötü neden diyeceksin Yazılım Ve FSR desteği yeterince RTX 4060Ti kadar iy ideil bundan dolayı 4060Ti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rüyasında mı tokatlıyor ? İnsanlara yanlış bilgi verme. Nerede gördün 4060 ti ın 7700 xt yi tokatladığını ?
Kanka Neye göre Hangi oyuna gör benim oynaıdım oyunlara göre konuştum

Ya şimdi 7700 bana göre kötü neden diyeceksin Yazılım Ve FSR desteği yeterince RTX 4060Ti kadar iy ideil bundan dolayı 4060Ti

Oyun tarafında Nvidia da olupta AMD de olmayan bir şey yok, bence sen kendini kandırıyorsun :kekw:

Valo falanmı oynadın ne oynadın

RTX 3080 gücündeki bir kart, ben 3080 kullanıyorum hiçbir oyunda DLSS kullanmıyorum ihtiyaç da duymuyorum. Bence RX 7700XT ile de kullanmak çok gerekli değil. İhtiyaç halinde yine de FSR'ı var sonuç olarak.

Geri