Hipermario
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 356
Selamlar Bursa Nilüfer de dershane arıyorum kadrosu iyi fiyatıda uygun tavsiye edebileceğiniz var mı?
11. sınıfım. Uygun dershane kalmadığının farkındayımHocam uygun dershane artık kalmadı bence. Hepsi pahalı. 12. sınıf misiniz?
dershane boş iş hocam bence hiç gitmeyin11. sınıfım. Uygun dershane kalmadığının farkındayımuygundan kastım diğerlerine göre bi nebze daha ucuz olması .
Ne yapayım?dershane boş iş hocam bence hiç gitmeyin
Dershanenin bence hiç faydası yok çoğunlukla zaman kaybıSelamlar Bursa Nilüfer de dershane arıyorum kadrosu iyi fiyatıda uygun tavsiye edebileceğiniz var mı?
dershane yerşne ne yapayım ? Evde düzenli çalışamıyorum.Dershanenin bence hiç faydası yok çoğunlukla zaman kaybı
Hocam 11. sınıfta neden gitme gereği duyuyorsunuz? Ayrıca dershaneye bence de gitmemeniz daha iyi. Yine mezuna kalırsam bende gitmeyi düşünmüyorum.11. sınıfım. Uygun dershane kalmadığının farkındayımuygundan kastım diğerlerine göre bi nebze daha ucuz olması .
Evde çalışamıyorsanız kütüphaneye falan gitmeyi deneyebilirsiniz. Zorlandığınız bir ders olursa da özel ders ile halledilir. Dershaneden çok daha faydalı olur.dershane yerşne ne yapayım ? Evde düzenli çalışamıyorum.
9-10 temelim zayıf evde düzenli çalışamıyorum.Hocam 11. sınıfta neden gitme gereği duyuyorsunuz? Ayrıca dershaneye bence de gitmemeniz daha iyi. Yine mezuna kalırsam bende gitmeyi düşünmüyorum.
Oraya vereceğin parayla tablet al kütüphaneye git misler gibi çalışırsınNe yapayım?
Uygun dershane diye bir şey yok gideceksen arena veya öncü önerebilirim. Öncüye gidersen fiyat konusunda yardımcı olabilirim ama biraz tuzlu.Selamlar Bursa Nilüfer de dershane arıyorum kadrosu iyi fiyatıda uygun tavsiye edebileceğiniz var mı?