Msi katana ve Hp victus

Şu gördüğünüz iki model arasında kaldım:

Millet hep victus demiş ama uzun süre dayanmasını, bağırıyormuş kadar fazla fan sesi olmamasını, 5-6 yıl beni idare etsin istiyorum. Sizce hangisi çok arada kaldım.

dostum victus da i7 14. nesil var.
Tamam ama Msi'da i17 13. nesil sonuçta vasat veya eski değil. Bana uzun süre dayanabilecek, kaliteli bir şey lazım. Victus 6 yıl performans kaybı olmadan dayanabilir mi ? Bir de soğutması nasıl.

Tamam ama Msi'da i17 13. nesil sonuçta vasat veya eski değil. Bana uzun süre dayanabilecek, kaliteli bir şey lazım. Victus 6 yıl performans kaybı olmadan dayanabilir mi ? Bir de soğutması nasıl.
dostum almışkan en iyisini alırsan daha uzun dayanır zaten 2. si ise victus hakkında tüm youtuberlara sponsor oldular sağutmasını tanıtın diye ve diğer laptoplara göre serin çalışıyor

dostum almışkan en iyisini alırsan daha uzun dayanır zaten 2. si ise victus hakkında tüm youtuberlara sponsor oldular sağutmasını tanıtın diye ve diğer laptoplara göre serin çalışıyor
Victus orta segment kullanan bir arkadaşım soğutmadan şikayetçiydi. Çok kararsız kaldım vallaha, msi daha güzel gözüküyor ama hp daha mantıklı gibi...

bunu al.

bunu al.
bunada bakabilirsin buda iyi buda olmaz dersen msi al geç

bunu al.
Ekstra ne farkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453