Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
Dostlar malum fiyatlar biraz düştü arabayıda değiştirmek istiyoduk ama ne alacağımızı tam olarak kararlaştıramıyoruz 1.4 üstü otomatik vites önerisi varsa
2024 makyajsız 0 opel combo life , berlingo falan belki ilginizi çekerDostlar malum fiyatlar biraz düştü arabayıda değiştirmek istiyoduk ama ne alacağımızı tam olarak kararlaştıramıyoruz 1.4 üstü otomatik vites önerisi varsa
Hocam babam doblodan başka araba sevmiyo bende artık uzaklaştırmaya çalışıyorum o yüzden minivan-panelvan kategorisine giren araçlara bakmak istemiyorum ama önerin için teşekkür ederim2024 makyajsız 0 opel combo life , berlingo falan belki ilginizi çeker
ClioDostlar malum fiyatlar biraz düştü arabayıda değiştirmek istiyoduk ama ne alacağımızı tam olarak kararlaştıramıyoruz 1.4 üstü otomatik vites önerisi varsa
Çok eski kaçmaz mı2017 model 70-80 binde BMW 318İ hatasiz al gec
(Attığım arabaların Hepsi Expertizli ve Raporlu, Ona göre bakabilirsin.)Dostlar malum fiyatlar biraz düştü arabayıda değiştirmek istiyoduk ama ne alacağımızı tam olarak kararlaştıramıyoruz 1.4 üstü otomatik vites önerisi varsa
Kesinlikle Corolla öneriririm ama paket olarak da Dream X-Pack'lerden altına bakmayın sıfırları belirttiğiniz fiyattan biraz yüksek ama ikinci el olarak 2021-2022 olarak belirttiğim paketlerden de daha üst bulabilirsiniz diye düşünüyorumHocam babam doblodan başka araba sevmiyo bende artık uzaklaştırmaya çalışıyorum o yüzden minivan-panelvan kategorisine giren araçlara bakmak istemiyorum ama önerin için teşekkür ederim
Yeni Duster muhteşem bir araba o kaslı görünümü ve fiyatı o kadar güzel ki bence biraz bekle 3. Nesli alın bekleyemem diyorsan 2.neslin son makyajlısı satılıyor hatta dizel istersen Mersin tarafindaysan bizim kini veririz dizel 4x2 si artık satılmıyorDostlar malum fiyatlar biraz düştü arabayıda değiştirmek istiyoduk ama ne alacağımızı tam olarak kararlaştıramıyoruz 1.4 üstü otomatik vites önerisi varsa
Alman kalitesi için 7-8 yas hic biseyÇok eski kaçmaz mı
Sevdikleriniz icin duster önermeyin almayın. Renodan daha berbat saglamligiYeni Duster muhteşem bir araba o kaslı görünümü ve fiyatı o kadar güzel ki bence biraz bekle 3. Nesli alın bekleyemem diyorsan 2.neslin son makyajlısı satılıyor hatta dizel istersen Mersin tarafindaysan bizim kini veririz dizel 4x2 si artık satılmıyor
dışlanıyoruz bu dizeli bitirme çabaları ne (!)