Cooler Master MK110 vs Logitech G213

Logitech kaliteli markadır klavyeyi bende alıcam mekanik alırsam warlock alırım belki hoşuma gitmiyor mekaniklerin tuş şeyi yatay seviyorum

Bu bütçede saber alırdım ben.
saber çok da güzel değil arkadaşım @Yasin Çelik kullanıyor w tuşu bazen basmıyormuş g213 gayet güzel membrana o kadar para verilmez saşma bir düşünce adam sessiz istiyor ayrıca g213ün tuşları şişik gamer tuşları gayet güzel klavye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower'ın mouse ları iyi midir peki?
mouse için bütçe nedir

saber çok da güzel değil arkadaşım @Yasin Çelik kullanıyor w tuşu bazen basmıyormuş g213 gayet güzel membrana o kadar para verilmez saşma bir düşünce adam sessiz istiyor ayrıca g213ün tuşları şişik gamer tuşları gayet güzel klavye

mouse için bütçe nedir
Aşırı bir fark olur mu membran ve kırmızı Switch arasında

mouse için bütçe nedir
İçini açıp üflesin bir devresine toz girmesinden oluyor o bende de aynı klavyeden var.

Aşırı bir fark olur mu membran ve kırmızı Switch arasında
Oluyor basım hissi olarak oluyor ama ses olarak kaliteli membran gibi çok fark yok biraz daha sesli ve yazış hissi çok daha iyi bana göre.

İçini açıp üflesin bir devresine toz girmesinden oluyor o bende de aynı klavyeden var.

Oluyor basım hissi olarak oluyor ama ses olarak kaliteli membran gibi çok fark yok biraz daha sesli ve yazış hissi çok daha iyi bana göre.
Oyun açısından demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,939
Üyeler
199,059
Son üye
tilkicee

Geri