MustafaDNZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Merhaba arkadaşlar. Kendime yeni bir klavye almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi?
Membrana o kadar para verilmez benceMerhaba arkadaşlar. Kendime yeni bir klavye almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi?
Mekanik Klavye önerir misiniz?Membrana o kadar para verilmez bence
Bu bütçede saber alırdım ben.Mekanik Klavye önerir misiniz?
Katana nasıl sizce peki?Bu bütçede saber alırdım ben.
Denemedim hiç bilemiyorumKatana nasıl sizce peki?
Gamepower'ın mouse ları iyi midir peki?Denemedim hiç bilemiyorum
Alınabilir belki ama ben Asus Tuf m5 aldım itopyadan mouse pad ile 179 TL yeGamepower'ın mouse ları iyi midir peki?
saber çok da güzel değil arkadaşım @Yasin Çelik kullanıyor w tuşu bazen basmıyormuş g213 gayet güzel membrana o kadar para verilmez saşma bir düşünce adam sessiz istiyor ayrıca g213ün tuşları şişik gamer tuşları gayet güzel klavyeBu bütçede saber alırdım ben.
mouse için bütçe nedirGamepower'ın mouse ları iyi midir peki?
Aşırı bir fark olur mu membran ve kırmızı Switch arasındasaber çok da güzel değil arkadaşım @Yasin Çelik kullanıyor w tuşu bazen basmıyormuş g213 gayet güzel membrana o kadar para verilmez saşma bir düşünce adam sessiz istiyor ayrıca g213ün tuşları şişik gamer tuşları gayet güzel klavye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mouse için bütçe nedir
İçini açıp üflesin bir devresine toz girmesinden oluyor o bende de aynı klavyeden var.saber çok da güzel değil arkadaşım @Yasin Çelik kullanıyor w tuşu bazen basmıyormuş g213 gayet güzel membrana o kadar para verilmez saşma bir düşünce adam sessiz istiyor ayrıca g213ün tuşları şişik gamer tuşları gayet güzel klavye
mouse için bütçe nedir
Oluyor basım hissi olarak oluyor ama ses olarak kaliteli membran gibi çok fark yok biraz daha sesli ve yazış hissi çok daha iyi bana göre.Aşırı bir fark olur mu membran ve kırmızı Switch arasında
Oyun açısından demek istedimİçini açıp üflesin bir devresine toz girmesinden oluyor o bende de aynı klavyeden var.
Oluyor basım hissi olarak oluyor ama ses olarak kaliteli membran gibi çok fark yok biraz daha sesli ve yazış hissi çok daha iyi bana göre.