Hazır sistemler genelde hemen kargolanmaz hazırlık aşamasındadır birde tam kurban arefe tatil dönemi uzar gider. Ben mesela 1 hafta en az iade için bekleyeceğimArkadaşlar dün(cuma) sabahtan beri sipariş faturalanıyor yazıyor hazır sistem almıştım itopyadan. Bu kargoya verildi demek mi oluyor yoksa daha verilmemiş mi?
1 günde hazırlanmaz sistem ya genelde test felan muhabbetine 2 ila 5 iş günü arası değişiyor yogunluklarına görebüyük ihtimal kurbandan dolayı hazırlık aşaması bitti ama kargoya veremediler sanırım yoğunluktan
Kötü dönemde almışsın. Bayram sonrasına biraksaydin keşke. Şimdi bayram bitmesini vs beklicen.Arkadaşlar dün(cuma) sabahtan beri sipariş faturalanıyor yazıyor hazır sistem almıştım itopyadan. Bu kargoya verildi demek mi oluyor yoksa daha verilmemiş mi?
hocam iyi ki almışım boşver aldık 2 gün sonra sistemin fiyatı arttıKötü dönemde almışsın. Bayram sonrasına biraksaydin keşke. Şimdi bayram bitmesini vs beklicen.
salı almıştım hocam zaten 3-4 gün oldu1 günde hazırlanmaz sistem ya genelde test felan muhabbetine 2 ila 5 iş günü arası değişiyor yogunluklarına göre
Kaç aldın? Kaça yükseldihocam iyi ki almışım boşver aldık 2 gün sonra sistemin fiyatı arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
salı almıştım hocam zaten 3-4 gün oldu
A pardon ben dün cuma diyince dün aldınız diye algıladımhocam iyi ki almışım boşver aldık 2 gün sonra sistemin fiyatı arttı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
salı almıştım hocam zaten 3-4 gün oldu