ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandım 2 kez 560 digital süper kasa da sac kalınlığı ince biraz![]()
![]()
K/F/P Olarak CH560 Digital
Kullandım 2 kez 560 digital süper kasa da sac kalınlığı ince biraz![]()
![]()
K/F/P Olarak CH560 Digital
Üstünde Halay Çekmiyeceksin Hoş HocamKullandım 2 kez 560 digital süper kasa da sac kalınlığı ince biraz
Değil, üstünde soğutma var mı?
DoğruÜstünde Halay Çekmiyeceksin Hoş Hocam![]()
Artic 280mm var 1400e almıştım RGB versiyonDeğil, üstünde soğutma var mı?
Egzoz fan al önce.
![]()
NZXT RF-AP120-FP AER P 120mm Tekli Kasa Fanı
NZXT RF-AP120-FP AER P 120mm Tekli Kasa Fanı En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Bu fan kasaya uymuyor diyenler var uyarmi benimkineDeğil, üstünde soğutma var mı?
Egzoz fan al önce.
![]()
NZXT RF-AP120-FP AER P 120mm Tekli Kasa Fanı En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Bunun 14cm olanı alınır mı aynı para ve kasam desteklioDeğil, üstünde soğutma var mı?
Egzoz fan al önce.
![]()
Bu Fan Daha İyi Olur .Değil, üstünde soğutma var mı?
Egzoz fan al önce.
![]()
Kargo parasiBu Fan Daha İyi Olur .
![]()
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
Kargo parasi
14cm Alınır, normal vidalar uymuyor.Doğru
Artic 280mm var 1400e almıştım RGB versiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fan kasaya uymuyor diyenler var uyarmi benimkine
Bunun 14cm olanı alınır mı aynı para ve kasam desteklio
O fan mı iyi olacakmışBu Fan Daha İyi Olur .
![]()
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
14cm Alınır, normal vidalar uymuyor.
O fan mı iyi olacakmış
Bi halta yaramaz NZXT yanında.
Performans Parası .
Hocam ciddimisiniz ? Aldım çünkü 2.el 250tl ye aldım nzxt 14cm mi alsaydım o daha mı iyi ?14cm Alınır, normal vidalar uymuyor.
O fan mı iyi olacakmış
Bi halta yaramaz NZXT yanında.
Yok La AKASA İyidir .Hocam ciddimisiniz ? Aldım çünkü 2.el 250tl ye aldım nzxt 14cm mi alsaydım o daha mı iyi ?
O ssd etiketini sökmemeniz lazım, altında onun soğumasına yarayan bir şey var.Mld m700 M2 var üstündeki mld yazılı jelatini çıkartmam mi lazım soğuması için abakartim b650s wifi ekran kartım biraz sıcaklık veriyor ve M2 slotuna yakın sizce bu yazıcı cikartsam biraz düzelir mi ?