🔥İndirim Spigen 35W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN (Akım Korumalı) 389 TL

iPhone hızlı şarjı destekliyor mu ? Orj. 67w lık xiomi şarj aleti 5 yada 10e ile şarj ediyor

iPhone hızlı şarjı destekliyor mu ? Orj. 67w lık xiomi şarj aleti 5 yada 10e ile şarj ediyor
destekliyor. Alınır

bunu iptal edip bende alacam ya da etmeden 2. yedek olarak alırım

Screenshot_3.png

destekliyor. Alınır

bunu iptal edip bende alacam ya da etmeden 2. yedek olarak alırım

Alıntıyı görüntüle
Ben pek şarj aletlerinden anlamıyorum hocam hep orj alırım ama o apple nın 20wlık şarj aletine o parayı vermek insana koyuyor 1 tane var onu unuttum mu evde de 5wlık orj Samsung adaptör ile dolana kadar ömür bitiyor.
Bu adaptör orj i aratmaz demi hocam

Ben pek şarj aletlerinden anlamıyorum hocam hep orj alırım ama o apple nın 20wlık şarj aletine o parayı vermek insana koyuyor 1 tane var onu unuttum mu evde de 5wlık orj Samsung adaptör ile dolana kadar ömür bitiyor.
samsung için kullanıyorum orj adaptörden daha iyi ve çakma olma riski yok , iphoneda da aynı olur muhtemelen , tek çıkış 30watt güç veriyormuş

15 pro kullanıyorum.

Bu 3 marka dışında hiçbir markayı önermem

Spigen
Ugreen
Anker
Apple/Samsung.

sıkıntı şu apple alırsan sadece apple cihazlarında oluyor.

ama Anker, spigen ve ugreen 2 markayı destekliyor

Son düzenleme:
iPhone telefonda spigen adaptörü kullansam telefonum bataryasını zarar verir mi ?

Son düzenleme:
45 w aldım kablo dahil , 529 TL nays ile 477 TL oluyor. Kalsın evde yedek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,520
Üyeler
184,319
Son üye
Huzayfe
Geri