- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar ben bugün brawl stars oynarken 45 dereceyi gördü ve kendisini 30 fpse çekti sizce telefon zarar görmüş müdür? Teşekkürler.
telefon sıfır mı şarzda mı oynanıyor veya daha önce oynandı detaylı yazMerhabalar ben bugün brawl stars oynarken 45 dereceyi gördü ve kendisini 30 fpse çekti sizce telefon zarar görmüş müdür? Teşekkürler.
Telefonu Kasım ayında aldım daha önce bu kadar isinmiyordu şarjda oynamadım max 41 derece oluyordutelefon sıfır mı şarzda mı oynanıyor veya daha önce oynandı detaylı yaz
termal pedler erimiş olabilir sıcaklıktan servise gönder ısınıyor diyeTelefonu Kasım ayında aldım daha önce bu kadar isinmiyordu şarjda oynamadım max 41 derece oluyordu
Olduğum yer KuşadasıO kadar ısınması normal değil bi teknik servise götür bence
Ne kadar sürede dönüş yaparlar tahminentermal pedler erimiş olabilir sıcaklıktan servise gönder ısınıyor diye
Yani de 45 derece çok normal değil boşta 37-39 derece arasında geziyor telefonYaz ayındayız. Her telefon ısınıyor kullanımda.
maximum 1 ay bence şahsi fikrimOlduğum yer Kuşadası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar sürede dönüş yaparlar tahminen
gerçi benim abimin mi note 10 lite da ısınıyor ama ekranı amoled olduğu içinYani de 45 derece çok normal değil boşta 37-39 derece arasında geziyor telefon![]()
Kaç derece oluyormaximum 1 ay bence şahsi fikrim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerçi benim abimin mi note 10 lite da ısınıyor ama ekranı amoled olduğu için
30 40 arası odaKaç derece oluyor
Isındığında oyun kastı mı?Merhabalar ben bugün brawl stars oynarken 45 dereceyi gördü ve kendisini 30 fpse çekti sizce telefon zarar görmüş müdür? Teşekkürler.