AlınırŞuan 7700xt 'nın fiyatı en düşük 16k seviyesinde sizce alınır mı? yoksa 4060ti falan veya başka alınabilecek kartlar varm
Geçtiğimiz günlerde aldım gayet Güzel KartAlınır,
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Vram 12gb baya iyi ama bu aralar fiyat dalgalanması çok oluyor o kafa karıştırıyortabii ki 7700 xt ama kac v ram var acba bide zaten 4070 kapışıyor seni üzmeyen bi ekran kartı
Geçtiğimiz günlerde aldım gayet Güzel Kart
6600 xt gaming x modeli karttan daha serin çalışıyor 7 derece kadar
15.000 di 100 kusur zam
Zaten şu sıralar fiyatlar çok değişken 7700xt sapihirre pulse 1ay önce falan 14500 tl idi 2 güne 16k oldu şimdi 17500 çok kafa karıştırıyor fiyatlarGeçtiğimiz günlerde aldım gayet Güzel Kart
6600 xt gaming x modeli karttan daha serin çalışıyor 7 derece kadar
15.000 di 100 kusur zam gelmiş
donanimarsivi.com
Pulse iyi midir7700xt alıcaksan sapphire den şaşma..
Saol kanka4060Ti'a kıyasla kesinlikle alınır. Bu arada seçili internet sitelerinden alırsan yanında oyun da veriyormuş. Alacaksan bilgin olsun.
Alıntıyı görüntüle![]()
AMD Radeon'dan Yeni Kampanya: Seçeceğiniz 2 Oyun Hediye! | Donanim Arşivi
Özellikle AMD tarafı oyun hediyesi kampanyalarını sıkça düzenliyor. Bunlardan en yenisi ise AMD Radeon RX 7700 XT ve AMD Radeon RX 7800 XT modellerinden biridonanimarsivi.com
Sapphire güzeldir, bende 6700 Pulse kullanıyorum fakat arada 1.5K fark var, bence değmez. Gigabyte al geç, hem 3 fanlı hem de PCKolik'den oyununu da alırsın.Pulse iyi midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Saol kanka
AlınırŞuan 7700xt 'nın fiyatı en düşük 16k seviyesinde sizce alınır mı? yoksa 4060ti falan veya başka alınabilecek kartlar varm