🔥İndirim ANENG SZ308 Dijital Multimetre 99₺ 🔥🔥

Alt toplam 34,52TL
Kargo Ücretsiz kargo
Vergi 72,87TL
Toplam 107,39TL

Sipariş verdim. Teşekkürler.

4 hesap açtım 4 farklı kartla 4 farklı cihazdan denedim sonuç yine aynı sipariş yapamazsınız diyor. ben başaramıyorum arkadaşlar bu mail işini sırf bu yüzden denemiyordum ne zamandır. . hesap açmanın bile bi süresi var sanırım anlıyolar bi yerden.

4 hesap açtım 4 farklı kartla 4 farklı cihazdan denedim sonuç yine aynı sipariş yapamazsınız diyor. ben başaramıyorum arkadaşlar bu mail işini sırf bu yüzden denemiyordum ne zamandır. . hesap açmanın bile bi süresi var sanırım anlıyolar bi yerden.
Sağlık olsun hocam, başka kampanyalara artık.

Aldım 1 tane paylaşım için teşekkürler

aliexpress yeni üyelik alınsa alırdım.
hesap açılıyor ama sipariş veremiyorsun engel atmışlar :D
intel braketi hariç bişey de almadım oysa ki.

Hocam bende gmail harici bir mailden deneyince aynı sorunu yaşıyorum. Gmailhesap+hiç kullanılmamış kart şeklinde yapınca bi sorun olmuyor bende

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-06-23 180243.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-23 180243.png
    86 KB · Hit: 64
Anlaşıldımı ne demek istediğim. Yeni kullanıcı indirimleri herkese fırsat değil!
Dostum yeni hesap açarak faydalanabileceğin bir fırsat bu. Deneyip de öyle yazsaydın daha yararlı olurdu gibi.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Zato
Geri