tüm erkeklerin yaptırdığı saç stilinin adı ne?

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar hani erkekler yanları aldırıp üstü bırakıyorlar bende ondan yaptırıcam ama traşın adını bilmiyorum traşın adı amerikan mı?

Abi yanları al üstü kürt(kardeşimiz) Kürdistan (!)
Bunu dersen kulaklar gider ve kel kalırsın olmadığı için.

Klasik abi yanları al üstler kalsın fazla kısaltma

Abi yanları al üstü kürt(kardeşimiz) Kürdistan (!)
Bunu dersen kulaklar gider ve kel kalırsın olmadığı için.

Klasik abi yanları al üstler kalsın fazla kısaltma
knk ben yanların tamamen alınmasını istemiyorum senin dediğini diyince berber tamamını alıyor ben şu tas kafa saç stili diye bir şey var onun gibi aldırmak istiyorum onu nasıl tarif ederim.

maxresdefault.jpg

Kanzi saç stili olabilir hoşuna gitse de yaptırma derim çok ucube bir topluluk bunlar evlat olsa sevilmez derler ya işte onlardan. Beğendiğin bi saç stilini berberine telefondan gösterirsen sana onu yapar ayriyeten illahi isime gerek yok.

Alıntıyı görüntüle

Kanzi saç stili olabilir hoşuna gitse de yaptırma derim çok ucube bir topluluk bunlar evlat olsa sevilmez derler ya işte onlardan. Beğendiğin bi saç stilini berberine telefondan gösterirsen sana onu yapar ayriyeten illahi isime gerek yok.
yok knk bu kadarda uzun olmıyacak üstü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

knk ben ne istiyorum biliyonmu hani tas kafa saç stili var he yanları onun gibi almasını istiyorum ama tas kafa demeye utanıyorum onu nasıl tarif ederim?

yok knk bu kadarda uzun olmıyacak üstü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk ben ne istiyorum biliyonmu hani tas kafa saç stili var he yanları onun gibi almasını istiyorum ama tas kafa demeye utanıyorum onu nasıl tarif ederim?
Asker tıraşı yap üstü biraz daha uzun kalsın de muhtemelen istediğini yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,311
Üyeler
192,998
Son üye
enesaltintaa
Geri