AhmetTheUnbeaten
80+
- Katılım
- 23 Mayıs 2024
- Mesajlar
- 46
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar hani erkekler yanları aldırıp üstü bırakıyorlar bende ondan yaptırıcam ama traşın adını bilmiyorum traşın adı amerikan mı?
knk ben yanların tamamen alınmasını istemiyorum senin dediğini diyince berber tamamını alıyor ben şu tas kafa saç stili diye bir şey var onun gibi aldırmak istiyorum onu nasıl tarif ederim.Abi yanları al üstü kürt(kardeşimiz) Kürdistan (!)
Bunu dersen kulaklar gider ve kel kalırsın olmadığı için.
Klasik abi yanları al üstler kalsın fazla kısaltma
yok knk bu kadarda uzun olmıyacak üstüAlıntıyı görüntüle
Kanzi saç stili olabilir hoşuna gitse de yaptırma derim çok ucube bir topluluk bunlar evlat olsa sevilmez derler ya işte onlardan. Beğendiğin bi saç stilini berberine telefondan gösterirsen sana onu yapar ayriyeten illahi isime gerek yok.
knk ben ne istiyorum biliyonmu hani tas kafa saç stili var he yanları onun gibi almasını istiyorum ama tas kafa demeye utanıyorum onu nasıl tarif ederim?Alıntıyı görüntüle
Kanzi saç stili olabilir hoşuna gitse de yaptırma derim çok ucube bir topluluk bunlar evlat olsa sevilmez derler ya işte onlardan. Beğendiğin bi saç stilini berberine telefondan gösterirsen sana onu yapar ayriyeten illahi isime gerek yok.
subay tıraşı diyom benArkadaşlar hani erkekler yanları aldırıp üstü bırakıyorlar bende ondan yaptırıcam ama traşın adını bilmiyorum traşın adı amerikan mı?
peki nasıl yapıyor görselle gösterirmisin?subay tıraşı diyom ben
Asker tıraşı yap üstü biraz daha uzun kalsın de muhtemelen istediğini yapar.yok knk bu kadarda uzun olmıyacak üstü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
knk ben ne istiyorum biliyonmu hani tas kafa saç stili var he yanları onun gibi almasını istiyorum ama tas kafa demeye utanıyorum onu nasıl tarif ederim?
bunun üstü biraz daha kısa ve önden az bırakılmış halipeki nasıl yapıyor görselle gösterirmisin?
abi subay traşı yap ama yanları 1 e vur üstü aynı yap desem olurmu yani güzel görünürmü?bunun üstü biraz daha kısa ve önden az bırakılmış hali
1 çok kısa olur sankiabi subay traşı yap ama yanları 1 e vur üstü aynı yap desem olurmu yani güzel görünürmü?
yanlar iki üstleri az kısalt önnü biraz bırakabi subay traşı yap ama yanları 1 e vur üstü aynı yap desem olurmu yani güzel görünürmü?
çok sağol abi.1 çok kısa olur sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yanlar iki üstleri az kısalt önnü biraz bırak
diyebilirsin ilk 1 hafta sana kötü gözükür ama sonra bir efsane olur her zaman subay tıraşı oluyorum çok iyi oluyorabi subay traşı yap ama yanları 1 e vur üstü aynı yap desem olurmu yani güzel görünürmü?