100mbps fazlasi alamiyorum

Reaksiyon skoru
10
Türknete yeni geçiş yapmış birisiyim ve altyapim gigafiberi destekliyor ama pc de bağlantı hızı 100mbps/100mbps gösteriyor ethernet kablom cat6 türünde ondan yana bır sıkıntı olduğunu sanmıyorum neyle alakadır nasil çözebilirim yardim edebilir misiniz

Türknete yeni geçiş yapmış birisiyim ve altyapim gigafiberi destekliyor ama pc de bağlantı hızı 100mbps/100mbps gösteriyor ethernet kablom cat6 türünde ondan yana bır sıkıntı olduğunu sanmıyorum neyle alakadır nasil çözebilirim yardim edebilir misiniz
Cat6 kablolar 10000mb (10Gigabit) hıza kadar çıkabiliyor diye biliyorum. Kullandığınız PC nin ethernet kartı yetersiz kalıyordur belki de. Telefondan bağlandığınızda durum ne oluyor_?

Cat6 kablolar 10000mb (10Gigabit) hıza kadar çıkabiliyor diye biliyorum. Kullandığınız PC nin ethernet kartı yetersiz kalıyordur belki de. Telefondan bağlandığınızda durum ne oluyor_?
Telefondaki hızım normal modemle alakalı 1 sıkıntı yok evdeki diğer laptopla test ettim ethernet kartıma nerden bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada nasil yükseltebilirim

Masaüstü Pc den mi bahsediyoruz? Genelde ethernet kartları onborad olur, anakrtınızın modeli nedir?

Anakrtınızda 1Gb ethernet desteği mevcut zaten, sürücüyü güncellemeyi deneyin, varsa bios güncellemesini yapın, ağ ayarlarınızı sıfırlayıp sistemi yeniden başlatın.

1719665637239.png

bu kısmı bu şekilde yapmayı denermisin

Anakrtınızda 1Gb ethernet desteği mevcut zaten, sürücüyü güncellemeyi deneyin, varsa bios güncellemesini yapın, ağ ayarlarınızı sıfırlayıp sistemi yeniden başlatın.
eyvallah hocam düzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bu kısmı bu şekilde yapmayı denermisin
Hocam bunu yapmiştim ama galiba bios falan güncellemem gerekiyordu sağolun

Geri