Bende bu sebepten dolayı kol aldım. Gittim ps5 dualsense aldım git sende ondan al kafan rahat olsun belki ilerde ps5 falan alırsın. Bak ben bu mantıkla aldım ps5 de alıyorum 1 kaç haftayaArkadaşlar şu trendyol ve hepsiburada da 400-600 tl arası satılan dualshocklar iş görür mü yoksa parayı çöpe mi atmış olurum ?
Orjinal dualsense alabilirim sizce mantıklı mı ?
fiyatı biraz yüksek indirimde falan
Hocam fiyatı artırabilir misiniz?Arkadaşlar şu trendyol ve hepsiburada da 400-600 tl arası satılan dualshocklar iş görür mü yoksa parayı çöpe mi atmış olurum ?
Orjinal dualsense alabilirim sizce mantıklı mı ?
fiyatı biraz yüksek indirimde falan
Bende o kafadayım da 3 bin olduğu için bi soğuyorum ama şunu düşününce de mantıklı geliyor eğer aldım diyelim orjinal dualsense bunu satmak istediğimde yine fiyatı çok ölmeden satabiliyoruz alsam 1 sene kullanıp satsam bin tl aşağısına satsam sahte alıp parayı çöpe atacağıma bin TL'ye sorunsuz kullanırımBende bu sebepten dolayı kol aldım. Gittim ps5 dualsense aldım git sende ondan al kafan rahat olsun belki ilerde ps5 falan alırsın. Bak ben bu mantıkla aldım ps5 de alıyorum 1 kaç haftaya
Arttırabilirim o sadece örnekti ya onları çok görüyorum 4.5 puan ondan örnek aldımHocam fiyatı artırabilir misiniz?
Kanka en kötü orjinal dualsense alcak kadarFiyat ne kadar çıkar?
Hocam o zaman dualsense alınKanka en kötü orjinal dualsense alcak kadar