Öneri Korku - Gerilim Yapım Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,638
Film dizi pek fark etmez filmler baya bayıyor. Son 1 yılda 3 film, 10 dizi(çoğu 5-6 sezon) falan bitirdim. Uzun zamandır kokru gerilim türünde bir şeyler izlemek istiyorum ama aklıma da pek bir şey gelmiyor. Palyaço, chucky gibi şeyler pek sarmıyor. Alien serisini çok severim onda izlemediğim 2 film vardı bugün 1'ine başladım devamını sonra izleyecem. Alien, Prometheus, Life(2017) vs severim.

Film dizi pek fark etmez filmler baya bayıyor. Son 1 yılda 3 film, 10 dizi(çoğu 5-6 sezon) falan bitirdim. Uzun zamandır kokru gerilim türünde bir şeyler izlemek istiyorum ama aklıma da pek bir şey gelmiyor. Palyaço, chucky gibi şeyler pek sarmıyor. Alien serisini çok severim onda izlemediğim 2 film vardı bugün 1'ine başladım devamını sonra izleyecem. Alien, Prometheus, Life(2017) vs severim.
Bu konuda önerdiğim filmleri izleyebilirsin. Bu arada Alien ı sevdiysen mutlaka ama mutlaka The Thing filmini izle çünkü Alien serisinin örnek aldığı yapımdır :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu konuda önerdiğim filmleri izleyebilirsin. Bu arada Alien ı sevdiysen mutlaka ama mutlaka The Thing filmini izle çünkü Alien serisinin örnek aldığı yapımdır :D

The Thing 1982'de çıkmış ama Alien ilk filmi 79

The Thing 1982'de çıkmış ama Alien ilk filmi 79
Hocam The Thing sandığınızdan daha eski Hp Lovecraft in eserlerine dayanır. İlk film adaptasyonu 1951 de yapıldı onu bulmak kolay olmayabilir. En iyi uyarlaması 1982 de yapılmış uyarlamadır. Alien yönetmeni Ridley Scott The Thing i çok sevmiş ve esinlenmiştir.

• Beğen

• Beğen
Film değilde Gerilim/Gizem olarak From diye bir dizi var, değeri bilinmiyor belki bakmak istersin.

• Beğen
Geri