Android Samsung S23 Batarya Ömrü Sorgulama

HmzaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,397
(3900mah için %95)

1719921302627.png

AccuBattery Pro

Adaptif koruma kullandım sürekli. Çakma şarj aleti, pc ile şarj yaptım bana mısın demedi. Akıllı şarj aletini çok kullanmadım.
kablosuz şarj hiç kullanmadım.

1 yıllık durum bu şekilde. 2024 tarihi.

Güncelleme:

Samsung Cihazlarda Pil Sağlığınızı ve Döngü Sayınızı Kontrol Etme:

1. Adım: Telefonunuzdan *#9900# kodunu tuşlayın. SysDump menüsü açılacak. (Kod çalışmazsa, “Otomatik Engelleyici”yi kapatıp tekrar deneyin.)
2. Adım: “Run dumpstate/logcat” seçeneğine dokunun. İşlem 2–3 dakika sürecek; sabırlı olun ve tamamlanana kadar bekleyin, sonra “OK”e basın.
3. Adım: “Copy to sdcard (include CP Ramdump)” seçeneğine dokunun. İşlem bitince yine “OK”e basın ve menüyü kapatabilirsiniz.
4. Adım: Play Store’dan “LogLog” uygulamasını indirin ve yükleyin.
5. Adım: Uygulamayı açın, sağ alt köşedeki simgeye dokunun ve “Internal storage”a gidin. Burada “log” adında bir klasör bulacaksınız. İçine girin ve “dumpState_S911” gibi bir dosya arayın. (Buradaki “S911” benim model numaram; sizin cihazınızda model numaranız yazacak: dumpState_<CihazModeliniz>.)
6. Adım: Log dosyasını açtığınızda üstte bir arama çubuğu göreceksiniz. “mSavedBatteryAsoc” arayın.
  • mSavedBatteryAsoc, pil yüzdesini gösterir.
  • mSavedBatteryUsages ise pil döngü sayısını söyler. Burada gözüken sayı örneğin “33248” ise, bunu 332.48 döngü olarak okuyabilirsiniz.

1751912322065.webp

1 yıl sonra 406 döngüde 93 bataryam görünüyor.

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 6 saat alıyorum oyun oynamıyorum telefonu alalı 2 hafta oldu instagram yotubede whatsap arada film falan izliyorum hepsini mobil verilen yapıyorum wifi ile daha fazla saat alınır
Hocam bu bilgiyi tam olarak nerden ulaşabilirim ayarlarda nerde yazıyor pil sagligi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(3900mah için %95)

Alıntıyı görüntüle
AccuBattery Pro

Adaptif koruma kullandım sürekli. Çakma şarj aleti, pc ile şarj yaptım bana mısın demedi. Akıllı şarj aletini çok kullanmadım.
kablosuz şarj hiç kullanmadım.
Adaptör koruma aciliyor ama uyku düzeni düzensiz diyor o yüzden temel korumayı acıyor birde siz güç tasarrufu acikmi kullanıyorsunuz çünkü onu açınca 60hze sabitliyor ekrani

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam
Oyun oynamıyorum. Genelde Manga/kitap okuyorum, arkada youtube music çalışıyor. Yaklaşık 12-13 saat ekran süresi alıyorum.
Eğer oyun insta takılırsan 8 saat.

nerde yazıyor pil sagligi
AccuBattery pro programı hesaplıyor. 5 şarjda ortalama değerinizi görürsünüz.

uyku düzeni düzensiz diyor o yüzden temel korumayı acıyor
Kendi düzeninizi yapabilirsiniz, onun için ayarı var rutinlerde.

siz güç tasarrufu acikmi kullanıyorsunuz
Hayır adaptif kullanıyorum. 120Hz - 24Hz değişiyor.

Şu batarya işini Bi yapamadılar ya. Şu ana kadar ince ve yüksek kapasite olarak mi 11 lite yaptı onun dışında kimse üstüne çıkamadı.

Batarya sağlığına nerden bakıyorsun tam olarak
Resmin altında programin ismi yazıyor hocam

Oyun oynamıyorum. Genelde Manga/kitap okuyorum, arkada youtube music çalışıyor. Yaklaşık 12-13 saat ekran süresi alıyorum.
Eğer oyun insta takılırsan 8 saat.

AccuBattery pro programı hesaplıyor. 5 şarjda ortalama değerinizi görürsünüz.

Kendi düzeninizi yapabilirsiniz, onun için ayarı var rutinlerde.

Hayır adaptif kullanıyorum. 120Hz - 24Hz değişiyor.
Bu program için bir ayar çekmeme gerek varmi yoksa kendisi otamatik yapıyormu sagligi ölçmek için

Resmin altında programin ismi yazıyor hocam

Bu program için bir ayar çekmeme gerek varmi yoksa kendisi otamatik yapıyormu sagligi ölçmek için
Otomatik, arka planda çalışması yeter.

kimse üstüne çıkamadı.
Aslında s23 baya iyi 6.1 inçe anca bu kadar li ion batarya sıkışır. Katı hal bataryalar lazım daha iyi kapasite için.

Otomatik, arka planda çalışması yeter.

Aslında s23 baya iyi 6.1 inçe anca bu kadar li ion batarya sıkışır. Katı hal bataryalar lazım daha iyi kapasite için.
Kamera performansı nasıl hocam kimi ios kullanicileri bir sene sonra yeni gibi cekmiyo falan diyip sıkıyor sağda solda :)

Kamera performansı nasıl hocam kimi ios kullanicileri bir sene sonra yeni gibi cekmiyo falan diyip sıkıyor sağda solda :)
Kendi uygulamasından çekip kullanırsan gece gündüz iphone 14, gündüz 15 ile kapışır.
eğer uygulama içi kamera kullanıyorsan uygulama desteği yok androidlerde pixel telefonlar hariç, sorun yaşarsın.

Hocam şöyle bir ayar yaptim ise yarar mı? @HmzaY
1000002843.jpg

Ekler

• Screenshot_20240702_230952_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20240702_230952_Modes and Routines.jpg
    267.6 KB · Hit: 22
Beyler s23 ultra yurt dışı server kayıtlı şekilde 30 bin tl ye alabiliyorum yada düz s23 türkiye garantili 256 gb onu da 30 bine alabiliyorum sizce hangisi daha mantıklı?

Geri