boyum fazlamı kısa ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,173
1.71 boyundayım kendimi son zamanlarda çok kısa hissetmeye başladım sanki herkes 1.85te ben böyle kalmış gibi hissediyorum sporcu birisiyim iyibir fiziğim var fakat boyumdan dolayı kızlarla konuşmaya utanıyorum sıkıntı bendemi yoksa normalmiyim

Boyun, karakterin ve kişiliğin yanında çok küçük bir detay. 1.71 boyunda olman kesinlikle seni kısa yapmaz. Sporcu olup iyi bir fiziğe sahip olman, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini ve disiplinli olduğunu gösterir. Bu da kesinlikle takdir edilmesi gereken bir şey.

Kızlarla konuşurken boyuna takılma; senin değerini boyun değil, karakterin ve kişiliğin belirler. Emin ol ki seni sen olduğun için sevecek birisi mutlaka olacaktır. Kendine olan inancını kaybetme ve başkalarının ne düşündüğüne değil, senin ne hissettiğine odaklan.

Boyun, karakterin ve kişiliğin yanında çok küçük bir detay. 1.71 boyunda olman kesinlikle seni kısa yapmaz. Sporcu olup iyi bir fiziğe sahip olman, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsediğini ve disiplinli olduğunu gösterir. Bu da kesinlikle takdir edilmesi gereken bir şey.

Kızlarla konuşurken boyuna takılma; senin değerini boyun değil, karakterin ve kişiliğin belirler. Emin ol ki seni sen olduğun için sevecek birisi mutlaka olacaktır. Kendine olan inancını kaybetme ve başkalarının ne düşündüğüne değil, senin ne hissettiğine odaklan.
zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam dediğiniz gibi ama ilk tanışma aşamasında çok ön yargı oluyor fakat kıracağım bir şekilde

Gayet iyi boyun ergenlikte basketbol oynasan 175 geçerdin ama şükret.

Dostum boy çok önemsiz bur husus ben sana diyeyim. Sporcuysan daha iyi ve dolu gözükürsün avantajlısın. Senin karakterin iyiyse, vücudun iyiyse, bence en son takılacağın şey boy olsun.

1.71 boyundayım kendimi son zamanlarda çok kısa hissetmeye başladım sanki herkes 1.85te ben böyle kalmış gibi hissediyorum sporcu birisiyim iyibir fiziğim var fakat boyumdan dolayı kızlarla konuşmaya utanıyorum sıkıntı bendemi yoksa normalmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şaka bir yana boyun ortalama bir boy , çok takılmana gerek yok gayet yeterli sıkma canını. :)

Yaş kaç bu arada hocam? Bende 17 yaşındayım boyum 1.68, annem 1.55, babam 1.74. Boy benimde canımı sıkıyor ara sıra. Oğullar babalarını geçer derler henüz onu bile geçemedim.

Boyu önemseyen insanlar olabilir ancak bu dünyada herkese göre birileri var. Dünyaya gelirken tahmin ettiğimizden daha çok özelliğimizi seçemiyoruz. Annemiz, babamız, ırkımız, cinsiyetimiz önceden belirlenmiştir. Hatta zekamız ve boyumuz bile genlerimize ne denk geldiyse odur. Çalışarak daha akıllı olabiliriz ancak zeka genetiktir, limiti vardır. Örneğin Einstein zekasını çalışarak elde etmemiştir, doğuştan dâhidir. (Hem de ona verileni iyi değerlendirmiştir.) İyi beslenerek daha gelişmiş bir vücuda sahip olabiliriz ancak boy genetiktir, limiti vardır. Uzun boy genleri olan biri uzun olacaktır, kötü beslense bile. Anlayacağınız üzere genetik şanstır, kimileri kronik hastalıklarla doğar, kimileri düşük zekalı doğar, kimileri de sapasağlam olur vb. Bu durumda hayatı mutlu yaşamak için yapabileceğimiz tek şey bize verilen özellikleri en iyi şekilde değerlendirmektir.

Ben 179 um ama arkadaşım (190) yanında çok küçük duruyorum ama genel boy ört. 170/180 arası ve boya takılma özgüven meselesi

Geri