Steam Hesabımı satıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hesabımı nerelerde satabilirim ya da burada teklif verip satın almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir
Screenshot_2024-07-04-10-43-20-759_com.valvesoftware.android.steam.community.png

Şu görüntü bile birçok kişi için çok değer düşüren bir şey. Bir de hesabında oyunların saati görünmüyor ona bakanlar da oluyor.

Hocam hesabiniz vacden dolayi bes para etmez. Normal de kolay satilmaz hesaplar zaten
Çalıştığım için çok oyun oynayamıyorum epic games,ea,uplay hesaplarını da yanında vericem onlarla bağlantılı oyunlar da var hiç mi şansı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Şu görüntü bile birçok kişi için çok değer düşüren bir şey. Bir de hesabında oyunların saati görünmüyor ona bakanlar da oluyor.
Saatleri de gösterecek şekilde düzelttim çok oyun oynayamıyorum hiç mi şansı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çalıştığım için çok oyun oynayamıyorum epic games,ea,uplay hesaplarını da yanında vericem onlarla bağlantılı oyunlar da var hiç mi şansı yok

Saatleri de gösterecek şekilde düzelttim çok oyun oynayamıyorum hiç mi şansı yok
Var, fena oyunlar yokmuş. İtemsatış, gamesatış, reddit, Facebook, insta her yerde paylaş

Ederine gitmez baya uyguna vermen gerek

VAC Yok sayarsak güzel ve nadir oyunlar bulunduğu için en fazla 1500 TL eder oda zarzor
Ha eğer VAC olmasaydı 10 bin TL'ye kadar yolunuz açıktı

Hesabımı nerelerde satabilirim ya da burada teklif verip satın almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir
Vac dolayısıyla maalesef para etmez pek mesela benim hesabımda vac yok sağlamda oyunlar var mesela alta bıraktım öne çıkarılanlara aldıklarımı
Senin oyunlarının bir benzerleri bende var Ac unity Mafia 2 def. Crysis serisi ve Gta OG Trilogy haricinde %95 i bende var mesela
1720087315069.png

1720087399142.png

normalde zaten hesap satmak yasak ve tek maille geri cekebilirsin bu etkenler yuzunden isterse hesabına 40k deger bicsin 150-200'e satarsın, bir de vac yemissin.

Vac dolayısıyla maalesef para etmez pek mesela benim hesabımda vac yok sağlamda oyunlar var mesela alta bıraktım öne çıkarılanlara aldıklarımı
Senin oyunlarının bir benzerleri bende var Ac unity Mafia 2 def. Crysis serisi ve Gta OG Trilogy haricinde %95 i bende var mesela
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Elimden çıkartmak istiyorum en iyi ne kadara satabilirsem ona satmaya çalışıcam

normalde zaten hesap satmak yasak ve tek maille geri cekebilirsin bu etkenler yuzunden isterse hesabına 40k deger bicsin 150-200'e satarsın, bir de vac yemissin.
Ya o karşılıklı güvene bağlı ben elimden çıkartmak istiyorum iş dolayısıyla çok vakit ayıramıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri