Neler Yeni

Steam Hesabımı satıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Elimden çıkartmak istiyorum en iyi ne kadara satabilirsem ona satmaya çalışıcam
Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir fikrim yok bilgili arkadaşlar daha iyi cevap verecektir al sat piyasasıyla işim nerdeyse hiç olmadı steamda

121709

80+ Silver
Elimden çıkartmak istiyorum en iyi ne kadara satabilirsem ona satmaya çalışıcam
pek kârın olmaz aksine satmaman daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya o karşılıklı güvene bağlı ben elimden çıkartmak istiyorum iş dolayısıyla çok vakit ayıramıyorum.
çevreden arkadaşa vs satman en mantıklısı, öyle orada burada ilana koydun mu saydığım etkenlerden daha dusuk fiyata satarsın guven meselesi oldugu icin

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
40 dolardan fazlasına satamazsın hocam onun için de itemsatış gibi siteler var ama önermem daha önce dili yanan çok arkadas oldu

121709

80+ Silver
Hocam 20 k ruyanizda gorursunuz diyeyim
su tur seylere sitelerden bakılmamalı, aynısı oyunu sisteminin kaldırıp kaldırmadıgını gosteren siteler icin de gecerli. her sey teoride oldugu gibi degil

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
Donald
10 lira verim sat bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer Calbaz
pek kârın olmaz aksine satmaman daha iyi.

çevreden arkadaşa vs satman en mantıklısı, öyle orada burada ilana koydun mu saydığım etkenlerden daha dusuk fiyata satarsın guven meselesi oldugu icin
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer Calbaz
Hocam 20 k ruyanizda gorursunuz diyeyim
Biliyorum gördüğümü söylüyorum bilgim olmadığı için de buraya yükledim.

40 dolardan fazlasına satamazsın hocam onun için de itemsatış gibi siteler var ama önermem daha önce dili yanan çok arkadas oldu
Cevap verdiğin için teşekkür ederim

10 lira verim sat bana
10 çok 9 a satim 😁

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
hile kullandıgın hesap pek para etmez kardeşim büyük değer kaybı 2 yorumun var seviyesi düşük cok apra vermezler kalsın satma

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Omer Calbaz
su tur seylere sitelerden bakılmamalı, aynısı oyunu sisteminin kaldırıp kaldırmadıgını gosteren siteler icin de gecerli. her sey teoride oldugu gibi degil
Evet genel olarak bir fiyat belirlemek için bakmıştım piyasa daha farklıdır bu konuda da sizden yardım istemek için açtım konuyu.

hile kullandıgın hesap pek para etmez kardeşim büyük değer kaybı 2 yorumun var seviyesi düşük cok apra vermezler kalsın satma
Bu hesapta hile kullanmadım ama vac yedi o konuda şanssızlık yaşadık ama çok vaktimi veremiyorum hesaba satmasam müzelik eşya olarak kalıcak köşede

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Evet genel olarak bir fiyat belirlemek için bakmıştım piyasa daha farklıdır bu konuda da sizden yardım istemek için açtım konuyu.

Bu hesapta hile kullanmadım ama vac yedi o konuda şanssızlık yaşadık ama çok vaktimi veremiyorum hesaba satmasam müzelik eşya olarak kalıcak köşede
kalsın yorum basarım steam seviyesi onemli bu işlerde satan bi arkadaşım vardı tabi oyun saatide önemli ona göre hesap alıp satıyordu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom