habbassaka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,502
mert müldür gerçekten balon
Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır hocamİLK YAZDIĞIM MESAJA DÖNELİM. kader maçı budur ben demiştim kaybederiz diye realist olmak lazım bazen
Evrene pozitif biseylerde gonderin hocam cokda realist olmayin.İLK YAZDIĞIM MESAJA DÖNELİM. kader maçı budur ben demiştim kaybederiz diye realist olmak lazım bazen
Harbi kendi kalemize attik anasiniKendi kalemize atmışız agalar
Topu ilerde saklaya bilen birtej barış zatenAbi bu montello niye değişiklikleri çeyizine saklıyor a*k ya deli ediyor beni kardeşim dakika 70'de değiştir işte oyuncuları atak yiyorsun sürekli ne ***** saçma hareketler bunlar a*k deli oldum oturduğum yerde
Alakası bile yok hocam montella daha ne yapsın ALLAH aşkına 70 dakikayı önde kapatmışız takım sonunu getiremiyor teknik adama çamur atıyoruz hepAbi bu montello niye değişiklikleri çeyizine saklıyor a*k ya deli ediyor beni kardeşim dakika 70'de değiştir işte oyuncuları atak yiyorsun sürekli ne ***** saçma hareketler bunlar a*k deli oldum oturduğum yerde
Forvet yok kiTopu ilerde saklaya bilen birtej barış zaten
Oyuncu dk 65-70 arası degistirilir . Bizdekiler dk 90+2 de degistiriyo a**qAbi bu montello niye değişiklikleri çeyizine saklıyor a*k ya deli ediyor beni kardeşim dakika 70'de değiştir işte oyuncuları atak yiyorsun sürekli ne ***** saçma hareketler bunlar a*k deli oldum oturduğum yerde
Knk 2. Golden önce değişmemiz gerekiyordu.Alakası bile yok hocam montella daha ne yapsın ALLAH aşkına 70 dakikayı önde kapatmışız takım sonunu getiremiyor teknik adama çamur atıyoruz hep
evren pozitif mozitif inanmıyorum.ama yapacak bir sey yokEvrene pozitif biseylerde gonderin hocam cokda realist olmayin.
Utanmasa çeyize sakliycakOyuncu dk 65-70 arası degistirilir . Bizdekiler dk 90+2 de degistiriyo a**q
Kanka takım sonu getiremiyor montellanın hiçbir suçu yokKnk 2. Golden önce değişmemiz gerekiyordu.
Montellanin kafa bal ligine valisiyoeKanka takım sonu getiremiyor montellanın hiçbir suçu yok