Ücretli Aboneliğe Dayalı Dizi Sitelerinde Monitörümdeki Pikseller Garipleşiyor Sizce Neden?

Reaksiyon skoru
2
Netflix, Amazon Prime Video ve BluTV'de denedim üçünde de aynı problem yaşanıyor. Youtube, Facebook, Twitch ve Kickte denediğimde bir sorunla karşılaşmadım. Videoyu başlattığımda bazı pikseller beyaz olup tekrar siyah oluyor, çok hızlı bir şekilde bir o piksel bir bu pikselde yaşanıyor. Monitör modelim ASUS VG249Q1R, ekran kartım ise 1660S. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ölü pixsel testi yapmayı deneyebilirsin

ölü pixsel testi yapmayı deneyebilirsin
netflix vs açıkke siyah renkte dediğim sorun oluyor bazı pikseller beyaz oluyor sonra kapanıyor bir diğeri oluyor. Ancak Netflix vs kapalıyken yapınca hiçbir problem olmuyor piksel testinde de

Geçmiş olsun hocam asus servise verin bende aynı şey olmuştu bişey olmaz dedim ekranın alt kısmını görmüyorum şuan gondercem gondercem demistim gonderemedimde sen o hatayı yapma hızlı hallet

Geçmiş olsun hocam asus servise verin bende aynı şey olmuştu bişey olmaz dedim ekranın alt kısmını görmüyorum şuan gondercem gondercem demistim gonderemedimde sen o hatayı yapma hızlı hallet
aynı şekilde sadece o sitelerin videoları açıkken mi oluyordu sende de

Netflix, Amazon Prime Video ve BluTV'de denedim üçünde de aynı problem yaşanıyor. Youtube, Facebook, Twitch ve Kickte denediğimde bir sorunla karşılaşmadım. Videoyu başlattığımda bazı pikseller beyaz olup tekrar siyah oluyor, çok hızlı bir şekilde bir o piksel bir bu pikselde yaşanıyor. Monitör modelim ASUS VG249Q1R, ekran kartım ise 1660S. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kablodan kaynaklı kanka eğer dönüştürücü kullanıyosan oluyo o sorun ben yaşıyordum

dönüştürücüsüz düz hdmi kullanıyorum kabloyu değiştirip tekrar deneyeyim bi o zaman

aynı şekilde sadece o sitelerin videoları açıkken mi oluyordu sende de
Bende heryerde oluyodu youtubede felan bi anda heryerde siyah pixeller cikiyo maouseyi haraket ettirince gidiyodu sonra alttan küçük bi çizgi çıktı oda arta arta yukarı doğru gitti asusun kronik sorun heralde bende uzun ayakli var asusun ama ayni özellikleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri