mortemeyn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 525
BenimdeTedarik aşamasına geçti.
BenimdeTedarik aşamasına geçti.
Ön satış zamanı yapmıyor bunu ama sıkıntı biraz o . Bildiğim kadarıyla daha ön satışta yani hemen yollanmayabilir iptal çin çok zamanları olucakyanlış fiyatlandırma değil samsungun fiyat politikası bu, çoğu ürünlerinde yapıyor kendi sitesinde yüksek fiyat yapıp e ticaret sitelerine daha düşük fiyatlardan satıyor
Konuyu açmadan alsaydım keşke. İnternet altyapı çalışması yapacakları tuttu alamadım.Tedarik aşamasına geçti.
Keske açmadan önce alsaydın.Konuyu açmadan alsaydım keşke. İnternet altyapı çalışması yapacakları tuttu alamadım.
Keşke hocam. Sizinkiler umarım iptal edilmez.Keske açmadan önce alsaydın.
Kamera'da mediamarkt'tan mıydı? Tedarik aşamasından sonra iptal yer miyiz?Kamerayıda almıştım gelmişti umarım buda gelir.
Evet mediamarktaydı Dji Osmo Action 4 AdvKamera'da mediamarkt'tan mıydı? Tedarik aşamasından sonra iptal yer miyiz?
şans meselesi ama bunda iiptal oranı daha yüksek.Kamera'da mediamarkt'tan mıydı? Tedarik aşamasından sonra iptal yer miyiz?
İki renginde stoğu güncellendi çökün hocam.2 beyaz almıştım aslında ben siyah istiyordum eşim beyaz istiyordu şimdi stok gelmiş bir beyaz bir siyah aldım eskisini iptal edeyim mi yoksa son verdiğim sipariş tedarik aşamasına geçince mi iptal edeyim? Bu tip şeylerde alma sınırı oluyor mu?