Yaptığım Oyun - Stack Game (Forum'a özel erken erişim)

Hocam bende 16 yaşındayım eskiden beri Java C# Bazlı çalıştım varsa aklına takılan çözemediğin bir sorun yardımcı olurum.

1-2 Gün sonra yeni versiyonu çıkaracağım. 2. Versiyonda biraz daha zorlaştırmıştım.
Bu arada oyunu oynadım deneyimledim ilk olarak hız dengesi bana kalırsa gereğinden zor üstüne Şanısını tekrar dene yazısı soft olsa çok daha iyi olurmuş ayrıca sağ ve solda yazan En yüksek skor, Şuan ki skor yazan şeyleri sol üste taşırsan çok daha iyi olur. En son önerim ise bloklar kesildikten sonra artan parça havaya fırlıyor tekrar aşşağıya iniyor gibi.

BEN ÇOK BEĞENDİM AMA ÇOK ZOR OLMUŞ PCDE ÇOK OYNANCAĞINI SANMIYORUM AMA DAHA FAZLA ÖZELLİK EKLEYEREK TELEFONLARDA OYNANAN BİR OYUN YAPABİLİRSİN :)

Daha cevap yok.

Teşekkürler.
Ben aşşağı yukarı 4 senedir Unity ile uğraşıyorum bu 15 Tatil Survival tarzı bir oyunumuz var onu çıkaracağım tek sıkıntı hala adam akıllı orjinal bir ses paketi bulamadım para ile satın alıcak olmamıza rağmen ne yazık ki yok. Oyundan kâr elde etmek istediğimiz için her şeyin orjinal olması gerekiyor.

BEN ÇOK BEĞENDİM AMA ÇOK ZOR OLMUŞ PCDE ÇOK OYNANCAĞINI SANMIYORUM AMA DAHA FAZLA ÖZELLİK EKLEYEREK TELEFONLARDA OYNANAN BİR OYUN YAPABİLİRSİN :)
Telefonda aynısı var zaten.
CAPSLOCK kapar mısın?

Ben aşşağı yukarı 4 senedir Unity ile uğraşıyorum bu 15 Tatil Survival tarzı bir oyunumuz var onu çıkaracağım tek sıkıntı hala adam akıllı orjinal bir ses paketi bulamadım para ile satın alıcak olmamıza rağmen ne yazık ki yok. Oyundan kâr elde etmek istediğimiz için her şeyin orjinal olması gerekiyor.
Discord var mı?

Yeni versiyondan spoiler isteyen?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri