Dongle tablet tanımayabilir gerekli sürcüleri yoktur.Ama kablolu mouse çalışır.Herkese hayırlı geceler.
Başlıkta da gözüktüğü üzere Microsoft Model 1850 mouse, Pcde çalışıyorken tablete dongle takıyorum tablette çalışmıyor sizce sebebi nedir acaba?
Cevaplarınızı bekliyorum hayırlı geceler dilerim.
Dediğim gibi dongle tanıması için dongle ait sürücüsünün tablette yüklü olması gerekir.Valla kablolu vardı bir saat öncesine kadar bozulduo yüzden kablosuza geçtim o da çalışmıyor.
Hocam tabletler ve telefonlar için üreticiler sürücü yayınlamıyor.Tabletin veya telefonun üretim tarihine göre kendi yazılımın içine entegre edilerek geliyor.Yani sonradan sürücü eklenirsede bu biraz linux bilgisi gerektirir.Onu nasıl yapabiliriz acaba şimdi ona bakıyordum ama bulamadım.
Anladım hocam teşekkür ederim değerli cevaplarınız için hayırlı geceler olsun İnşallahHocam tabletler ve telefonlar için üreticiler sürücü yayınlamıyor.Tabletin veya telefonun üretim tarihine göre kendi yazılımın içine entegre edilerek geliyor.Yani sonradan sürücü eklenirsede bu biraz linux bilgisi gerektirir.
Hocam bir şey diyeceğimHocam tabletler ve telefonlar için üreticiler sürücü yayınlamıyor.Tabletin veya telefonun üretim tarihine göre kendi yazılımın içine entegre edilerek geliyor.Yani sonradan sürücü eklenirsede bu biraz linux bilgisi gerektirir.
Dediğim gibi sürücüsü varsa zaten çalışır sizin otg de temassızlık yapmış olabilir.Anladım hocam teşekkür ederim değerli cevaplarınız için hayırlı geceler olsun İnşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir şey diyeceğimpcden çıkardım telefona taktım sonra çıkartıp tablete taktım çalıştı
nasıl oldu bilmiyorum
![]()