omerdesouza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 792
Yeni hesap açıp 2 tane alırsam sadece 1 ne mi uygulanır indirim peki ?Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dolar ile alın
Hocam peki bu yeni hesap açmada ekstra yapmam gereken bir durum var mı ? Neyi değiştirsem sadece yeterli? Mail mi?Evet, ayrı ayrı hesaplardan alman gerekiyor.
yenı hesap acıccan yanı yenı maıl lazım sadece ha bırde 1 ayda en fazla 5 urun geceblıyor gumrukten haberıon olsunHocam peki bu yeni hesap açmada ekstra yapmam gereken bir durum var mı ? Neyi değiştirsem sadece yeterli? Mail mi?
Geri kalan her şeyi aynı yapsam olur demi? Adres,telefon, aynı karttan ödeme vs.yenı hesap acıccan yanı yenı maıl lazım sadece ha bırde 1 ayda en fazla 5 urun geceblıyor gumrukten haberıon olsun
olur sorun olmaz sanal karttan yapmanı tavsıye ederımGeri kalan her şeyi aynı yapsam olur demi? Adres,telefon, aynı karttan ödeme vs.
Nays kullanıyorum da sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Gerektiği kadar atıyorum oraya çünkü.olur sorun olmaz sanal karttan yapmanı tavsıye ederım
sorun olmaz bende naysdan halledıyorumNays kullanıyorum da sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Gerektiği kadar atıyorum oraya çünkü.
Hocam özellikleri t13 ancden bile iyi duruyor neredeyse. 170 e çakma airpodslar var noname bu hem markalı ürün hemde özellikleri çok iyi. Her türlü denenir gibi geldi bana. Renklerde muazzam duruyor. Bende ancsiz t13 olduğu için bunu alicam gibi duruyor. Ztn alideki indirimlerin son demleri gibi bişey.Elinde olup kullanan varmi acaba
3-4saat film müzik dinlemelik iş görse yeter 2ay sonra patlamasın kafi