emrcnbellek
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. asus gt301 kasa kullanıyorum 240mm fanlar sığmıyor o yüzden 120mm almayı düşünüyorum. önerdiğiniz bi ürün varsa bekliyorum.
Hava soğutucu alın daha çok performans verecektir.Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. asus gt301 kasa kullanıyorum 240mm fanlar sığmıyor o yüzden 120mm almayı düşünüyorum. önerdiğiniz bi ürün varsa bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. asus gt301 kasa kullanıyorum 240mm fanlar sığmıyor o yüzden 120mm almayı düşünüyorum. önerdiğiniz bi ürün varsa bekliyorum.
sizce hangi hava soğutucuyu tercih etmeliyim?120 mm sıvı soğutucu yerine kule tipi hava soğutucusu alın daha iyi olucaktır muhtemelen.
İşlemcini öğrenebilir miyiz ?sizce hangi hava soğutucuyu tercih etmeliyim?
yeterli olur mu acabaHava soğutucu alın daha çok performans verecektir.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
sizce hangi hava soğutucuyu tercih etmeliyim?
işlemcinizi öğrenebilirmiyim ?Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. asus gt301 kasa kullanıyorum 240mm fanlar sığmıyor o yüzden 120mm almayı düşünüyorum. önerdiğiniz bi ürün varsa bekliyorum.
Phantom spirit alıp geçebilirsiniz.sizce hangi hava soğutucuyu tercih etmeliyim?
intel i5 11400 . şuan stok fanla kullanıyorumİşlemcini öğrenebilir miyiz ?
Çok para vermek istemezsen 550TL fan bile işini görür.intel i5 11400f. şuan stok fanla kullanıyorum
hocam yapmayın hocam lütfen https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/dark-freezer-x123-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu.htmlintel i5 11400 . şuan stok fanla kullanıyorum
bunu alınÇok para vermek istemezsen 550TL fan bile işini görür.
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com