ErzanWhite
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
temu indirim kodu paketi paylasmıssın ama engellenmiş gönderi bana özelden yazar mısın lütfenefendim dostum.
temu indirim kodu paketi paylasmıssın ama engellenmiş gönderi bana özelden yazar mısın lütfenefendim dostum.
anlatayım.Bakimi nedir bunun gunluk temizlemek mi yoksa kedinin gotunde dolasip yaptigi anda mi temizlemek cunku ben gunde bir temizliyordum koku + dipte kum yapisiyordu
referanssız link attık yine de uyarı puanı yedik maalesef atamam dostum. dm'den de takip edip uyarı atar bunlar. üzgünüm fakat suç benim değil modların. daha temu kampanyası paylaşmam incik boncuk paylaşanları takip etsin forumdakiler.temu indirim kodu paketi paylasmıssın ama engellenmiş gönderi bana özelden yazar mısın lütfen
Anladim onerdigin bi kap var mi ben plastik uzunlamasina 10 lt lik kap almistim onun dibine yapisma sebebi kaptanda olabilir diye dusunmuyor degilimanlatayım.
günde 1 defa temizlemez isen eğer sıcakta bakteriler oluşur bu hem sana bulaşabilir hem hayvana daha sonra düzenli temizlemezsen kedi tuvaletinin dışarısına yapabilir.
kumu biraz bol koy 24 saatte bir temizle haftada bir de komple boşalt ve sirkeli su ile iyice temizle kışın çok farketmez de yazın aman diyim. haftalık kedi tuvaleti temizlenmeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
referanssız link attık yine de uyarı puanı yedik maalesef atamam dostum. dm'den de takip edip uyarı atar bunlar. üzgünüm fakat suç benim değil modların.
kediler genelde tuvalet kaplarının diplerini kullanıyolar kapalı olanlardan önerebilirim herhangi biri olur birde wc önüne bir tane kedi paspası koy kumlar dağılmaz içinde toplanır 100 200 lira bişey.Anladim onerdigin bi kap var mi ben plastik uzunlamasina 10 lt lik kap almistim onun dibine yapisma sebebi kaptanda olabilir diye dusunmuyor degilim
Benim kedinin kum kabi vs balkonda hayvan iceride rahat edemiyor nedenini bende anlamadim. Disardada yaptiktan sonra kendini yaliyor hasta oluyor kisin bu duzenli bir donguye girmisti bakalim hayirlisi 1 yasina geldi belki ogrenmistir artikkediler genelde tuvalet kaplarının diplerini kullanıyolar kapalı olanlardan önerebilirim herhangi biri olur birde wc önüne bir tane kedi paspası koy kumlar dağılmaz içinde toplanır 100 200 lira bişey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arada kedi maltı kullan hem rahat tüy kusar hem vitaminli oluşundan hastalıklara engel olur. tek kedin varsa mamayı da kaliteli kullan. balkonda tuvaletin olması iyi. hava alır benim de balkonda.Benim kedinin kum kabi vs balkonda hayvan iceride rahat edemiyor nedenini bende anlamadim. Disardada yaptiktan sonra kendini yaliyor hasta oluyor kisin bu duzenli bir donguye girmisti bakalim hayirlisi 1 yasina geldi belki ogrenmistir artik
site dışı nerden vereblirsin sepet oluşturdum baya bi 4 5 bin liralık kupon olsa çok iyi olcak instagramdan felan başka bi yerden yazma şansın var mıarada kedi maltı kullan hem rahat tüy kusar hem vitaminli oluşundan hastalıklara engel olur. tek kedin varsa mamayı da kaliteli kullan. balkonda tuvaletin olması iyi. hava alır benim de balkonda.
hangi mamadan alayım wishkas kullanıyorumarada kedi maltı kullan hem rahat tüy kusar hem vitaminli oluşundan hastalıklara engel olur. tek kedin varsa mamayı da kaliteli kullan. balkonda tuvaletin olması iyi. hava alır benim de balkonda.
whiskas kullanmayın kedinin böbreklerini iflas ettirir.hangi mamadan alayım wishkas kullanıyorum
önerin var mi lınk olarak tam bunu al vs diewhiskas kullanmayın kedinin böbreklerini iflas ettirir.
n&d, royal canin, hills, exclusion, advance.
n&d öneririm kedin kısır ise kısırlastırılmıs kedi mamalarından al marka bazında hangi ürün olursa olsun alabilirsin. balıklı sever balıklı al vb. ama bu markalar olsun.önerin var mi lınk olarak tam bunu al vs die
yok kısır değiln&d öneririm kedin kısır ise kısırlastırılmıs kedi mamalarından al marka bazında hangi ürün olursa olsun alabilirsin. balıklı sever balıklı al vb. ama bu markalar olsun.
nd'nin tam mamalarına bakabilirsin. kedin hangisini severse. önce istersen 1 - 2kg'luk olanlarından al dene.yok kısır değil