FurkanFTTH
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 204
Anker Eufy Security C220 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera - T8W1 (Anker Türkiye Garantili)
Fiyat değişmeden alınırAlinir mi
Bunuda aldım... 0 ihtiyaç bu aradaBu Fiyata 360 Gece Görüşlü Kamera Güzelmiş .
Markasıda Anker Üstelik Alınır .
1000tl iyi fiyat, iki gun once 800e tplink almistim. bir haftadir güvenlik kameralarina bakiyorum ve alınır diyorum.
Bende tplink c210 var hareket algilama insan algilama ve aglayan bebek algilama vs var. Sd karta aksi durumlar olunca kayit aliyor ve uygulamadan bildirim geliyor.Beyler çocuk için alıp beşik üstüne koyayım diyorum gece vardiyasında iken arada bakmak için daha iyi bir şey mi almak mantıklı yoksa yeterli olur mu ?
Link var mı ustam ?Bende tplink c210 var hareket algilama insan algilama ve aglayan bebek algilama vs var. Sd karta aksi durumlar olunca kayit aliyor ve uygulamadan bildirim geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ha farkli marka modeller nasildir bilmiyorum ben kullandigim icin diyorum
Bu işini görür bu fiyataBeyler çocuk için alıp beşik üstüne koyayım diyorum gece vardiyasında iken arada bakmak için daha iyi bir şey mi almak mantıklı yoksa yeterli olur mu ?
Dükkan için kasa ve dışarıyı kayıt ve kontrol amaçlı düşünüyorum sizce bu tip modeller uygun mudur? Ev tipi bir ürün gibi sonuçta montaj açısından. Araştırmanıza göre nihai bir sonuç rica edecektim1000tl iyi fiyat, iki gun once 800e tplink almistim. bir haftadir güvenlik kameralarina bakiyorum ve alınır diyorum.
ben daha cok evcil hayvan kontrolu icin kullanacagim. sizin icin daha profesyonel bir sistem gerekebilir. 1000tl idi.Dükkan için kasa ve dışarıyı kayıt ve kontrol amaçlı düşünüyorum sizce bu tip modeller uygun mudur? Ev tipi bir ürün gibi sonuçta montaj açısından. Araştırmanıza göre nihai bir sonuç rica edecektim
Bir de fiyat yazılmamış 1000 miydi konu ilk açıldığında da