DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,889
amd rewardstan aldıysan sorun yok kupon kodunu steamde dene olursa zaten oradan oluryani diyorsunki steamla alakası yok o siteden indiricez
amd rewardstan aldıysan sorun yok kupon kodunu steamde dene olursa zaten oradan oluryani diyorsunki steamla alakası yok o siteden indiricez
amd rewardstan aldıgım horzin oyununun ssini atayımyani diyorsunki steamla alakası yok o siteden indiricez
o zaman amd rewardstan bakdenedim ilk başta yanlış dedi şimdide cok fazla denendi daha sonra tekrar deneyiniz diyor
bendede böyleamd rewardstan aldıgım horzin oyununun ssini atayım
o zaman amd rewardstan bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende böyle diyor sitede amd rewardsta
tam olarak ne zaman cıkıyor ne zaman indirebilirizamd rewardstan aldıgım horzin oyununun ssini atayım
sen nerden indiriceksinamd rewardstan aldıgım horzin oyununun ssini atayım
zaten attıgım iletide belirtmişbendede böyle
tam olarak ne zaman cıkıyor ne zaman indirebiliriz
sen nerden indiriceksin
muhtemelen steam oalcak anahtar atılacak diyor bende bilmiyorum çıktıgı zaman almaya çalışacağımsen erden indireceksin
inşallah alırız ben cok alacagımı zannetmiyorum ama yani şuan oyun cıktıgı zamanmı kodu steama giriyimmuhtemelen steam oalcak anahtar atılacak diyor bende bilmiyorum çıktıgı zaman almaya çalışacağım
alınır rahat ol zaten aldıgım zaman rehber olustucağıminşallah alırız ben cok alacagımı zannetmiyorum ama yani şuan oyun cıktıgı zamanmı kodu steama giriyim