Seneye üniversite sınavına gireceğim ama...

RuthlV5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
2025 yks öğrencisiyim sayısaldan gireceğim sınava bu yaz çalışmaları sıkılaştırdım baya çalışıyorum ama problem şuki aklımda meslek yok ve hiçbir mesleği istemiyor ama sıralama olarak kafama ilk 40k ve aşağısını koydum ama o sıralama gelse dahi istediğim bir meslek yok biraz saçma bir isteğim var hangi mesleği seçeceğime karar vermeden sıralama hedefi koyuyorum kendime ne yapıcam bilmiyorum şuan sıralamayı düşünüp çalışabiliyorum ama o sıralamayı yaptığımda ne yapacağımı bilmiyorum bilir kişiler bi yardım eli uzatırsa sevinirim.

forumda takıldığına göre bilgisayar yazılım iyidir sana

Hedefin olsa iyi olurdu illaki vardır aklında bir şey. Birden fazla da olabilir. En azından 40k hedefini koymuşsun o da iyidir. Unutma. Netlerin hedeflerin doğrultusunda yükselir.

Bro şu an çalış.Bu sene girmiş biri olarak seneye sınavdan sonra uzunca süren olacak

hafif o işlere merakım var ancak emin değilim
Hafif merak ? Kararsızlığın fazla. Geleceğin bu senin, iyi belirle hedeflerini.

Nelerden hoşlanıyorsun. Günlük hayatta neler yapıyorsun. Okulda en çok hangi dersleri seviyordun, aran iyiydi ?

Bro şu an çalış.Bu sene girmiş biri olarak seneye sınavdan sonra uzunca süren olacak
bende aynı düşünüyorum ancak arkadaşlarım bi üni veya meslek hedefin olsun diyorlar ama hiçbirşey istemiyorum şuan nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafif merak ? Kararsızlığın fazla. Geleceğin bu senin, iyi belirle hedeflerini.

Nelerden hoşlanıyorsun. Günlük hayatta neler yapıyorsun. Okulda en çok hangi dersleri seviyordun, aran iyiydi ?
fiziği ve biyolojiyi severim ama tıp okumak bana göre değil ben daha çok bilgisayarlarla ilgileniyorum ama şimdi yazılım veya bilgisayar yazsam gittiğimde mutlu olurmuyum onu bilmiyorum

2025 yks öğrencisiyim sayısaldan gireceğim sınava bu yaz çalışmaları sıkılaştırdım baya çalışıyorum ama problem şuki aklımda meslek yok ve hiçbir mesleği istemiyor ama sıralama olarak kafama ilk 40k ve aşağısını koydum ama o sıralama gelse dahi istediğim bir meslek yok biraz saçma bir isteğim var hangi mesleği seçeceğime karar vermeden sıralama hedefi koyuyorum kendime ne yapıcam bilmiyorum şuan sıralamayı düşünüp çalışabiliyorum ama o sıralamayı yaptığımda ne yapacağımı bilmiyorum bilir kişiler bi yardım eli uzatırsa sevinirim.
Ne iş yapacağını bilmiyosan niye sınava giriyosun? Ne iş yapmak istediğini kararlaştır, sonra sınava çalış.

fiziği ve biyolojiyi severim ama tıp okumak bana göre değil ben daha çok bilgisayarlarla ilgileniyorum ama şimdi yazılım veya bilgisayar yazsam gittiğimde mutlu olurmuyum onu bilmiyorum
Bilgisayarlarla nasıl ilgileniyorsun ? Donanım olarak mı, yazılım olarak mı ?

Bilgisayarlarla nasıl ilgileniyorsun ? Donanım olarak mı, yazılım olarak mı ?
yazılım olarak daha yatkınım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne iş yapacağını bilmiyosan niye sınava giriyosun? Ne iş yapmak istediğini kararlaştır, sonra sınava çalış.
kararsızım ama okumak istiyorum o yüzden sınava gireceğim kararlaştırmakta zorlanıyorum ondan dolayı yardım istedim zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,180
Üyeler
184,901
Son üye
alper011
Geri