benzersizdoruk
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
10dkdır bakınıyorum bu denk geldi bir de ne göreyim benim gittiğim ustanın oraya park etmiş motoru

aga bu 125cc çok ucuz değilmi bide sıfır baksak
10dkdır bakınıyorum bu denk geldi bir de ne göreyim benim gittiğim ustanın oraya park etmiş motoru![]()
Hocam 100k ya sr250 alınmaz, ölmüştür o motorNiye 125lik aliyon 250 ile arasinda 1-2k oynuyor sadece
Hocam sıfır tvs raider125 al geçmax 80k bütçem var eğer gerçekten değicekse 100k zorlarım nisanda ehliyet alıcam onun için motor düşünüyorum önceden deneyimim scooter 50lik vitessiz sürüyorum başka denemedim hiç öneri varmi
kullanırım hocam 2 3 yılAlırım 2 yıl kullanırım diyorsan ybr sıkar
boyun uzun olduğu için CRF250 çok iyi olacaktır, torklu bir şey hızlanması iyi, racing motorlarına göre top speed'i daha düşük kalıyor ama racing'lere göre iyi hızlanıyor
hocam 250 liklere ehliyet yetmiyor maalesef şeyler nasıl acaba bu arazi motorları çamurdan bayırdan falan uçan ufak motorlarAlırım 2 yıl kullanırım diyorsan ybr sıkar
boyun uzun olduğu için CRF250 çok iyi olacaktır, torklu bir şey hızlanması iyi, racing motorlarına göre top speed'i daha düşük kalıyor ama racing'lere göre iyi hızlanıyor
link varmıdır hocamHocam sıfır tvs raider125 al geç
hocam aldıktan sonra satmıycam asla2 büklüm olursun racinglerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TVS'ler fiyat performans iyiler, ama piyasası nasıldır al-sat'ı kolay mı?
Sıfır almak da mantıklı mı bilmiyorum taksit seçenekleri nasıl ona da bakmak lazım
Kontağı çevirdiğin an değeri düşüyor çünkü![]()
Pardon 125lik diyordun...hocam 250 liklere ehliyet yetmiyor maalesef şeyler nasıl acaba bu arazi motorları çamurdan bayırdan falan uçan ufak motorlar
link varmıdır hocam
hocam aldıktan sonra satmıycam asla
hocam bu normal yolda sürülcekte şimdi bana ne önerirsiniz en son 190 boy 125cc 2,3 sene kullancam 100 bassa yeter şekli önemli değil scotorda olur eğer daha iyiyse bu kriterlerdePardon 125lik diyordun...
Yamaha WR olabilir
wr125x normal yol için, diğer hali de araziye daha uygun
tipi çok güzel bence bu arazi motorlarının ondan sordumPardon 125lik diyordun...
Yamaha WR olabilir
wr125x normal yol için, diğer hali de araziye daha uygun
ehliyet için demiştim onu hocamHocam 100k ya sr250 alınmaz, ölmüştür o motor