Monitör İade olur mu?

Clydee

80+
Reaksiyon skoru
40
Hepsiburada üzerinden 15 Temmuz tarihinde ürünü satın aldım. ASUS ROG 540 Hz ancak üründe 3 tane mevcut olarak ölü piksel çıktı ve sağ üst jelatini tam yapışmamış halde geldi. Sizce iade olur mu? Bir ölü piksel bile kusurlu ürün diye biliyorum. Bir daha asla ASUS monitöre bulaşmam, 360 Hz alır geçerim.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...T_c-dBqDSXYSLfroclcaAqExEALw_wcB&gclsrc=aw.ds ürün bu.

Ekler

• a929828c-cc29-47bd-b1bd-424a34bc7a3e.png
    a929828c-cc29-47bd-b1bd-424a34bc7a3e.png
    2 MB · Hit: 676
  • 81875aea-f1f1-44f7-8d30-0727eb41e3d7.png
    81875aea-f1f1-44f7-8d30-0727eb41e3d7.png
    1.7 MB · Hit: 150
  • 0c9a7fc9-9622-46e0-85ba-78182a497681.png
    0c9a7fc9-9622-46e0-85ba-78182a497681.png
    1.8 MB · Hit: 146
  • f57290c6-1bd3-4c43-a8d2-0f31966c7657.png
    f57290c6-1bd3-4c43-a8d2-0f31966c7657.png
    1.7 MB · Hit: 151
Hepsiburada üzerinden 15 Temmuz tarihinde ürünü satın aldım. ASUS ROG 540 Hz ancak üründe 3 tane mevcut olarak ölü piksel çıktı ve sağ üst jelatini tam yapışmamış halde geldi. Sizce iade olur mu? Bir ölü piksel bile kusurlu ürün diye biliyorum. Bir daha asla ASUS monitöre bulaşmam, 360 Hz alır geçerim.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...T_c-dBqDSXYSLfroclcaAqExEALw_wcB&gclsrc=aw.ds ürün bu.
iade edebilirsiniz ölü piksel bir kusurdur

Satıcı hepsiburada kesin iade olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade edebilirsiniz ölü piksel bir kusurdur
Kusurdur ama bazı satıcılar almıyor reis

Ne Kadara Almıştın Bilmiyorum Ama İade Edip Şansını Amazonda Dene İstersen Veya Gidip 360 Hz IPS Monitör Al . :shy:

Sağ köşede bulunan jelatinin bile yarısı çıkık halde geldi sen çıkardın diye bana sorun yaratırlar mı peki arkadaşlar? gözle görülür net 1 tane ölüpiksel var gözle görülür bu bir kusur satıcı hepsiburada bu arada diğer ikisine birisi sağdan soldan bakınca gözüküyor toplam 3 ölüpiksel var kesin iade olur mu sizce?

Herhangi bir mazeret belirtmeden 14 gün içerisinde "CAYMA HAKKI"nızı kullanarak ürünü iade edebilirsiniz, bu sizin yasal hakkınız. Tabi ürüne ve kutusuna zarar vermemeye dikkat edin., bazı satıcılar zorluk çıkarabiliyor

Sağ köşede bulunan jelatinin bile yarısı çıkık halde geldi sen çıkardın diye bana sorun yaratırlar mı peki arkadaşlar? gözle görülür net 1 tane ölüpiksel var gözle görülür bu bir kusur satıcı hepsiburada bu arada diğer ikisine birisi sağdan soldan bakınca gözüküyor toplam 3 ölüpiksel var kesin iade olur mu sizce?
jelatini çıkarmak normal bişey bence sorun olmaz

Herhangi bir mazeret belirtmeden 14 gün içerisinde "CAYMA HAKKI"nızı kullanarak ürünü iade edebilirsiniz, bu sizin yasal hakkınız. Tabi ürüne ve kutusuna zarar vermemeye dikkat edin., bazı satıcılar zorluk çıkarabiliyor
Ürüne zarar vermedim monitörün sağ köşesinde bulunan jelatin kısmı yarısı çıkık tam yapışmamış haldeydi ve sonrasında teste soktum ölü piksel çıktı net bir şekilde bir tane gözüken diğer ikisi ise sağ ve solda sağdan soldan bakınca gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jelatini çıkarmak normal bişey bence sorun olmaz
Demek istediğim şeyi anladın değil mi sağ üst kısım

Ölü pikselin marka ile alakası yok.Biraz da şans meselesi. AOC de alsan MSI da alsan şansına ölü piksel çıkabilir.

Kutusuna hiç bir şekilde zarar vermedim monitör geldiğinde jelatin kısmı sağ köşe kısmının yarısı çıkıktı. Ölü piksel testine soktum net gözüken bir ölü piksel var diğer ikisi ise zar zor gözüküyor telefon kamerasında.

o jelatinin altında ekran var değil mi ? onu çıkarmadan altını nasıl kontrol edeceksin bundan dolayı sıkıntı çıkarırlarsa ayıptır söylemesi totomla gülerim :)

o jelatinin altında ekran var değil mi ? onu çıkarmadan altını nasıl kontrol edeceksin bundan dolayı sıkıntı çıkarırlarsa ayıptır söylemesi totomla gülerim :)
Evet hocam sağ üst köşede yarısı çıkıktı ben hiç bir şekilde ellemedim onu geçtim üründe ölüpiksel var

Geri