LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Bilgisayar durduk yere yeniden başlatılıyor gibi veya kapanıp açılıyor nedeni ne (işlemciyle kaynaklı bir şey mi çünkü 14700k işlemcide sorun vardı ama bios güncel)
herhangi bir hata alıyormusun?Bilgisayar durduk yere yeniden başlatılıyor gibi veya kapanıp açılıyor nedeni ne (işlemciyle kaynaklı bir şey mi çünkü 14700k işlemcide sorun vardı ama bios güncel)
Hayır sadece kapanıp açılıyorherhangi bir hata alıyormusun?
işlemcide sorun var derken anlamadım önceki işlemcidemi sorun vardı şuanki işlemcin nedir?Hayır sadece kapanıp açılıyor
Şuan kullandiğimda olabilir dedim çünkü intelin 13 ve 14. Nesillerinde sorun var ya benimki de 14. Nesil i7 14700kişlemcide sorun var derken anlamadım önceki işlemcidemi sorun vardı şuanki işlemcin nedir?
tam olarak sistemin nedir ne zamandan beri böyle hocam.Şuan kullandiğimda olabilir dedim çünkü intelin 13 ve 14. Nesillerinde sorun var ya benimki de 14. Nesil i7 14700k
Bugünden beri böyle asus z790 p wifi anakart var i7 14700k işlemci 4070ti super ekran kartı 750w msi bi power vartam olarak sistemin nedir ne zamandan beri böyle hocam.
Win 11 kullanıyorsanız bu küresel çaptaki yazılım sıkıntısı evdeki bilgisayarlarıda etkliyebiliyormuşBugünden beri böyle asus z790 p wifi anakart var i7 14700k işlemci 4070ti super ekran kartı 750w msi bi power var
Ama işlemciden de sıkıntı olabilirWin 11 kullanıyorsanız bu küresel çaptaki yazılım sıkıntısı evdeki bilgisayarlarıda etkliyebiliyormuş
Evt win 11 çözümü nedirWin 11 kullanıyorsanız bu küresel çaptaki yazılım sıkıntısı evdeki bilgisayarlarıda etkliyebiliyormuş
daha önce sorun yoktu öylemi hocam.Bugünden beri böyle asus z790 p wifi anakart var i7 14700k işlemci 4070ti super ekran kartı 750w msi bi power var
İşte onda korkuyorum işlemcide sıkıntı olursa naparım diyeWin 11 kullanıyorsanız bu küresel çaptaki yazılım sıkıntısı evdeki bilgisayarlarıda etkliyebiliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama işlemciden de sıkıntı olabilir
Yoktu bugün başladıdaha önce sorun yoktu öylemi hocam.
Şuan büyük şirketlerde bile sorunlar var çözemiyorlar eyer bununla ilgiyse 1 2 gün içinde düzeltilebilirEvt win 11 çözümü nedir
o yüzden olsa mavi ekran verirdi.İşte onda korkuyorum işlemcide sıkıntı olursa naparım diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoktu bugün başladı